Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

„Hravé léto“ s HARIBO stále pokračuje

20. srpna 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Prázdniny pomalu končí a Zlatý medvídek HARIBO stihl v rámci své letní roadshow s názvem „Hravé léto“ procestovat mnoho zajímavých míst České republiky. Během tohoto putování rozdával radost všem, které potkal v přírodě i ve městech, ale jeho cesta ještě zdaleka nekončí.

Sladká tour s názvem „Hravé léto“ byla zahájena zábavným odpolednem počátkem srpna na pražské Ladronce. Medvídek a jeho společníci následně vyrazili poznávat další místa v České republice. Mezi vybranými městy nechyběl Mělník, Mladá Boleslav, Písek, České Budějovice, pohádkový Český Krumlov a další kouzelná místa jako je památná hora Říp či vodní nádrž Lipno. Po vyřknutí hesla „Zlatý medvídek“ rozdával své tolik známé a oblíbené cukrovinky a díky svému žlutému kabrioletu byl vskutku nepřehlédnutelný.

Autor: Haribo

Kromě těchto drobných potěšení, připravil Zlatý medvídek doprovodný program zejména pro děti. Hravá odpoledne plná zábavy a soutěží čekala na návštěvníky u pražské Hostivařské přehrady, u Máchova jezera nebo na koupališti v Kralupech nad Vltavou. Děti se mohly vyřádit na připravených atrakcích, zasoutěžit si o sladké odměny a zatančit si se samotným maskotem společnosti HARIBO.   

Autor: Haribo

I přes to, že se prázdniny pomalu chýlí ke svému konci, roadshow ještě nekončí. Medvídek se se svým zábavným a veselým programem chystá do jihlavského Aquaparku Vodní ráj, k plzeňskému rybníku Bolevák, na Brněnskou přehradu a také do Prahy. Veškeré podrobnosti o chystaném programu naleznete na facebooku HARIBO CZ.

Závěr prázdnin oslaví medvídek v neděli 30. srpna celodenním programem v ZOO Tábor. Zoologická zahrada se zaměřuje především na chov ohrožených druhů zvířat a mezi svými obyvateli má Zlatý medvídek i své medvědí kamarády.
I proto se sem Zlatý medvídek opravdu těší a možná, že si pro návštěvníky akce přichystá nějaké speciální překvapení.

Autor: Haribo

Tímto dnem však roadshow nekončí, stačí jen sledovat aktuality na facebooku a dozvíte se víc.