Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hledáte lepší zdravotní pojišťovnu?

26. května 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Přemýšlíte o změně Vaší stávající zdravotní pojišťovny? Mějte na paměti, že změnit ji můžete letos jen do 30.6. Pokud tento termín nestihnete, budete muset čekat další rok.

Nenechte změnu na poslední chvíli!

Zdravotní pojišťovnu lze změnit pouze jednou za rok, a to k 1.lednu následujícího roku. Přihlášky musí být podány minimálně 6 měsíců předem, a proto pokud chcete pojišťovnu změnit od 1.1.2015, je třeba přihlášku podat do 30.6.2014. Neváhejte a změňte zdravotní pojišťovnu již dnes! Ti, kteří změnu nestihnou a podají přihlášku po 30.6.2014, budou moci přestoupit až k 1.1.2016.

Proč si vybrat ZP MV ČR?

Každá zdravotní pojišťovna má své výhody. Mezi výhody Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra České republiky patří její finanční stabilita. Samozřejmostí je ošetření kdekoliv v ČR, jelikož má smlouvu s více jak 25 000 smluvními lékaři a pyšní se více jak 1,2 mil. klientů.

Autor: ZPMV ČR

Příspěvky pro muže, ženy, děti i seniory

Mezi příspěvky, které tato zdravotní pojišťovna nabízí, patří například příspěvek 400 Kč na hormonální antikoncepci či sonografické vyšetření prsů, až 800 Kč pro těhotné či kojící ženy, dále až 500 Kč na libovolné očkování nebo až 2 000 Kč na fixní rovnátka pro děti. Tato zdravotní pojišťovna poskytuje také mnoho slev jako slevy do fitness pro ženy, na cyklistické potřeby, na nákupy na různých e-shopech a jiné.

Odměna za doporučení

Jste spokojeným klientem Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra ČR? Doporučte tuto zdravotní pojišťovnu svým příbuzným, přátelům či kolegům a za každého získejte příspěvek ve výši 500 Kč na podporu zdravého životního stylu. Příspěvek lze využít na cokoliv, co souvisí se zdravím, jako jsou vitamíny, očkování, dioptrické brýle či kontaktní čočky, rehabilitace nebo dokonce vstupy do solné jeskyně, fitness či bazénu a mnoho dalšího. Více informací naleznete zde.

Autor: ZPMV ČR

Zdraví a zábavu spojuje projekt Zdraví jako vášeň, který vytvořila právě zdravotní pojišťovna s kódem 211. Pokud se zajímáte o své zdraví, podívejte se na webové stránky tohoto projektu nebo se staňte fanouškem na facebookových stránkách.