Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

2.díl: Jak jsem vybírala pračku

6. května 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Jsem zpátky se svým napínavým pátráním po té správné pračce. Nedalo mi to, pročetla jsem pár internetových diskuzí, ale nakonec jsem se rozhodla pro osvědčenou věc – začetla jsem se do dTestu, nezávislého spotřebitelského časopisu. V jeho posledním čísle shodou okolností testovali téměř dvacet praček s předním a horním plněním. Mezi nimi zazářila pračka Miele W 3371 z řady Edition 111, která se umístila na prvním místě.

Přesvědčte se na vlastní oči

Na stránkách www.miele.cz jsem se dočetla, že je možné si přístroje Miele prohlédnout nejen u prodejních partnerů, ale také ve dvou showroomech Miele – v Praze a Brně. Protože bydlím kousek od Prahy, volba padla na ten pražský, který se nachází hned naproti hotelu Hilton (ulice Ke Štvanici 3, Praha 8).

Tady jsem našla nejen vystavené aktuální modely přístrojů, ale především jsem získala podrobné informace o všem, co mě zajímalo.

Autor: Miele

Vítěz testu – jasný vítěz i pro mě

Nakonec moje volba padla na onu vítězku testu. Dokonale totiž splňovala všechny moje nároky na perfektní péči o prádlo. Pračka Miele W 3371 je vybavena patentovaným voštinovým bubnem s kapacitou náplně až 7 kg prádla, který se perfektně postará i o ty nejjemnější textilie. O maximální úsporu vody a elektrické energie se postará integrovaná množstevní automatika. Pračka W 3371 má také mnoho praktických funkcí a programů, které využívám v každodenní péči o prádlo, jako je  Automatika plus, Bavlna, Snadno ošetřovatelné, Expres 20, Tmavé prádlo/jeans, Program pro ruční praní vlny nebo Košile. Oceňuji také automatické čištění zásobníku na prášek, komfortní ovládání, chromová dvířka, emailovanou přední stěnu a celkově atraktivní vzhled. Samozřejmostí jsou bezpečnostní systémy – systém Watercontrol, testovací program pro servisní službu či indikace různých kontrolních funkcí. Pračka je vhodná pro věžové uspořádání se sušičkou, kterou jsem si rovněž pořídila, a tak vám zůstane spousta místa v koupelně či technické místnosti. Díky příznivé ceně a především přísnému testování přístrojů na 20 let padl také mýtus o tom, že je značka Miele drahá.

Autor: Miele

Proč i já miluji Miele?

Se svou pračkou jsem maximálně spokojená a už si bez ní provoz domácnosti neumím představit. Úplně souhlasím také s výsledky dotazníku dTestu, podle nějž čtenáři označili pračky Miele jako nejspolehlivější. A sama značka dostala nedávno v Německu prestižní ocenění Nejlepší značka všech dob. A tak jsem se zkrátka přidala do rodiny těch, kteří milují Miele.

Autor: Miele

Vaše

Lucie

Více na www.miele.cz