Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Lesbická Výměna manželek: Takovou mrchu línou jsem ještě nikdy neviděla!

27. dubna 2012 | 05:00

VIDEO: V dnešním díle uvidíte, jak se vyměněná maminka Jitka pokusí zařadit do domácnosti dvou lesbických partnerek s pěti dětmi a velmi omezeným finančním rozpočtem. Na druhé straně se dozvíte, jak křehká Sylva zvládne vést domácnost, v níž je denně přítomen muž, který se jen těžko dokáže přenést přes své předsudky.

Rodina č. 1 - Sylva Mokrášová (36) a Andrea (partnerka Sylvy): Potřebujeme si od sebe odpočinout

První rodina žije v malém domku na severní Moravě v obci Rohle. Registrované partnerky Sylva a Andrea společně vychovávajípět  dětí. Sylva má tři vlastní děti. Nejstarší je patnáctiletý Dominik, Michalovi je jedenáct a Elišce je šest let. Andrea má dvě děti: třináctiletou Nikolu a jedenáctiletou Sáru.

„Jsem vyučená švadlena a pracuji jako dělnice. Partnerka Andrea  je  nezaměstnaná,“ říká první vyměněná manželka Sylva. Proč se dvě lesbičky rozhodly přihlásit do Výměny manželek?  „Byla jsem zvědavá a zároveň kvůli závislosti Sylvy na mně a dětech. Zkrátka potřebujeme, aby šla na pár dnů pryč,“ říká partnerka Andrea.

V jaké rodině by se mohla Sylva podle Andrey nejvíce změnit? „Chtěla bych, aby šla do rodiny s malým dítětem. Musí zjistit, že nám je doma dobře a jinde to může být mnohem náročnější.

Video se připravuje ...
Napětí v domácnosti lesbiček, kam zavítala Jitka, roste... • VIDEO: TV NOVA

Rodina č. 2 - Jitka (36) a Radovan Dobrovolní (44 let): Je to pro nás adrenalin

Druhá rodina žije v severních Čechách ve vesnici Zdislava. Dobrovolní bydlí v půdní vestavbě v domku manželových rodičů. Jitka má sice dětí pět, ale dvě prostřední žijí s jejím bývalým manželem. Koho v této severočeské rodině napadlo přihlásit se do Výměny?

„Říkám: ,Hele, mámo, jsi taková akční, pořád skáčeš bungee jumping, tak zkusíme něco nového‘. A tak jsme se přihlásili,“ vysvětluje manžel a dodává: „Nemám problém žehlit, ale do praní se nepletu.“ „Můj stávající manžel lítá kolem dětí víc než můj předchozí muž,“ říká Jitka.

„Můj stávající manžel lítá kolem dětí víc než můj předchozí muž,“ říká Jitka.
Autor: TV NOVA

I když si manželé myslí, že je vše v pohodě, určitě existuje něco, co by se mohlo v jejich vztahu zlepšit. „Kolikrát jednám dřív, než věci promyslím. Manžel občas zbytečně vyjíždí, ale někdy se to jinak nedá,“ prozrazuje Jitka a manžel hned přidává: „I Jitka je občas velký nervák.“

Zápletka: Lesbická orientace, předsudky a nedostatek financí

Jak zareaguje Jitka na zjištění, že bude žít v lesbické rodině? „Já s tím problém nemám. Bojím se ale, co bude doma..! Mému současnému manželovi odešla bývalá manželka za ženskou. Nevím, jestli to manžel zvládne,“ obává se Jitka.

„Nemám manžela, ale partnerku,“ řekne náhradnímu manželovi napřímo Sylva. A jeho reakce?
Autor: TV NOVA
„Nemám manžela, ale partnerku,“ řekne náhradnímu manželovi napřímo Sylva. A jeho reakce? „S něčím takovým jsem se setkal dřív. Má bývalá žena si našla partnerku a odešla za ní. Všechno se pak změnilo. Protože žijeme na malé vesnici, tak jsem se s tím pral mnohem dýl. Ještě před Výměnou jsem manželce říkal, že jestli mi sem někoho takového přivezou, tak končíme s natáčením. Jak mi sem někdo takovej vleze přes práh, tak už mě tu neuvidí. Ale člověk s tím musí počítat. Přijede buzna nebo lesba, tak co no. Nějak to těch 10 dnů přežijeme.“

Napětí roste i v domácnosti lesbiček, kam zavítala Jitka. „Neplní svoje úkoly, nevynese koš, nemá uvařený oběd,“ říká nespokojená Andrea a na adresu Jitky poznamenává: „Já jsem ještě neviděla takovou mrchu línou! Nic nedělá. Přihlásila se jen kvůli penězům. Zlatá Sylva!“ Jitka se po hádce dokonce rozbrečí.

Jak vše dopadne se dozvíte v dalším díle nové, páté řady úspěšné reality show Výměna manželek, už dnes ve 20:00 hodin na TV NOVA.