Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Magická noc Srdce pro děti

Magická noc proběhne 15. prosince
22. listopadu 2010 | 17:22

Benefiční show Magická noc na podporu projektu srdce pro děti deníku Blesk proběhne 15. prosince 2010 od 20:00 hodin v prostorách Tesla arény v Praze, v přímém přenosu na TV Prima.

Benefiční show, jakou jste ještě neviděli, s úžasnými laserovými, 3D a pyro efekty v pohádkově vánočním pojetí. To je Magická noc Srdce pro děti!

Ve středu 15. prosince od 20.00 hod. se prostor pražské Tesla arény změní v ledovou říši, kde vás magickým večerem provede moderátor Petr Vondráček a jehož výtěžek půjde ve prospěch dětských oddělení nemocnic a vážně nemocných dětí.
V show, kerou bude živět přenášet TV Prima, vystoupí přední umělci české hudební scény jako jsou Karel Gott, Petr Hapka, Leona Machálková, Petr Kolář, Ewa Farna, Petr Bende, Mista, Philip Maxx, Turbo, Libuše Vojtková, Mighty Shake, JAD Dance Company & Yemi, 5angels či Pyroterra.



Diváci v aréně i u televize budou mít také možnost na pár okamžiků díky pěti krátkým zastávkám v nemocnicích poznat opravdový svět dětí, které procházejí náročnou léčbou. Každá z těchto nemocnic má pro benefiční večer svého patrona. JIP Kliniky dětského a dorostového lékařství v Praze 2 – Karla Gotta, dětské oddělení Oblastní nemocnice Mladá Boleslav – Petra Koláře, Centrum popálenin FN Ostrava – Petra Bendeho, dětské oddělení Nemocnice Cheb – Leonu Machálkovou a skupinu Turbo, gynokologicko-porodnické a dětské oddělení Nemocnice Vsetín – Mistu a Philipa Maxxe.

Výtěžek benefiční show MAGICKÁ NOC – SRDCE PRO DĚTI (DMS, soutěžní SMS, vstupné) je určen na nákup přístrojové techniky do nemocnic po celé České republice (celkem se jedná o 14 nemocnic, v každém kraji je zastoupena jedna nemocnice) a zároveň pro jednotlivě postižené děti po celé naší zemi.

VSTUPENKY NA MAGICKOU NOC SRDCE PRO DĚTI JI NYNÍ ZAKOUPÍTE V SÍTÍCH TICKETPORTAL A TICKETSTREAM!

Autor: red
Video se připravuje ...