Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Magická noc: Karel Gott bude tančit

24. listopadu 2010 | 08:27

Karel Gott (70) bude tančit. Slavík se rozhodl, že na ojedinělé charitativní show Magická noc Srdce pro děti předvede svoje taneční umění společně s dívčí skupinou 5Angeles, se kterou nedávno nazpíval duet Hvězdný rej. A právě na benefičním koncertu bude mít píseň svoji velkou premiéru.

„Jedna z podmínek pana Gotta byla, že písnička musí mít úžasnou choreografii,“ prozradil Blesku manažer skupiny Michal Mertl s tím, že tréninky začnou už první týden v prosinci pod vedením tanečníka Yemiho A. D. Kromě Karla Gotta na koncertě, který se uskuteční 15. prosince v Tesla Areně, vystoupí i Petr Hapka, Leona Machálková, Ewa Farna, Petr Kolář, Petr Bende nebo skupina Turbo.

Večer bude kromě hudby plný zábavy, tance a nejlepších laserových, 3D a pyro efektů. Benefiční show Magická noc Srdce pro děti se uskuteční na podporu projektu Srdce pro děti občanského sdružení Život dětem a deníku Blesk. Výtěžek koncertu je určen na nákup nemocniční přístrojové techniky pro celkem čtrnáct nemocnic, z každého kraje České republiky je zastoupena jedna. Přímý přenos, který bude moderovat Petr Vondráček, poběží na TV Prima.

Autor: tuš
Video se připravuje ...