Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zlatíčka 2015: Začíná internetové hlasování, máte svého favorita?

Dnes začíná internetové hlasování! Jestli ještě nejste přihlášeni, máte stále možnost.
18. května 2015 | 06:00

Před čtrnácti dny se do soutěže hlásila první Zlatíčka a dnes už začínáme hlasovat! Nejprve pouze na internetu a za čtrnáct dnů se do toho pustíme naplno – ve finálovém SMS hlasování.

Jestli jste svého potomka ještě nepřihlásili do soutěže Zlatíčka 2015 a láká vás výhra 30 000 korun, uklidníme vás – stále ještě máte šanci! Dnes sice začíná internetové hlasování, ale přihlásit se do soutěže můžete až do 1. června. Ovšem čím později se přihlásíte, tím menší máte šance na výhru. 

Pokud se zapojíte v nejbližších dnech, o tolik nižší šance mít nebudete, stále je ještě dost času vše dohonit. Nad čím tedy ještě váháte? Pravidla jsou jednoduchá – stačí, aby na fotografii bylo vaše dítko, kterému během soutěže nebude víc než 12 let. Obrázek by neměl být nijak pohoršující, proto pozor i na nahotu. Byť jde o malé děti, někdo by toho mohl zneužít. 

A jen co se přihlásíte, můžete rovnou hlasovat! Ovšem pozor: hlasování je omezeno na pět hlasů na jeden počítač pro každou fotografii za hodinu, pět hlasů na jednu IP adresu pro každou fotografii za hodinu, pět hlasů na jednoho přihlášeného uživatele pro každou fotografii za hodinu. Hlasování bude uzavřeno každý den od půlnoci do pěti do rána.

Z internetového hlasování pak do užšího kola postupuje prvních 150 Zlatíček. 2. června ve 12.00 pak začne SMS hlasování, které potrvá týden a ve kterém se určí Zlatíčko Česka 2015.

Autor: red