Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zlatíčka 2015: Redakce vybrala prvního vítěze! Je jím roční Erik

Soutěž Zlatíčka 2015 má prvního výherce!
11. května 2015 | 06:00

Soutěž Zlatíčka 2015 má svého prvního výherce! Naše redakce vybrala první zlatíčko, které od nás obdrží cenu – kosmetickou sadu pro děti od značky Ziaja. Prvním ze čtyř redakčních Zlatíček je jedenáctiměsíční raubíř Erik.

Kromě hlavní výhry, tedy třiceti tisíc korun, je ve hře spousta dalších cen! Až do patnáctého místa obdrží soutěžící cenu v podobě jízdního kola Amulet, batohu nebo kufříku Skip Hop. Pak je tu ale ještě jedna speciální cena, Cena redakce, kterou bude každý týden udělovat redakce Blesku pro ženy.

Erik vyhrál první cenu redakce.
Autor: archiv soutěže

Redaktorky vyberou jedno Zlatíčko, které si podle nich zasluhuje získat odměnu, a to bez toho, kolik už nasbíralo hlasů či kolik má soutěžních fotografií. A protože za sebou máme dnes první týden soutěže, je nejvyšší čas vyhlásit to naše Zlatíčko.

Tentokrát se jím stal jedenáctiměsíční Erik. Fotografie s brýlemi pobavila nejednu z nás. Popisek, ve kterém stojí, že Erik je veselý kluk, kterého rozesměje každá maličkost, nás akorát utvrdil v tom, jak veselo s tímto klukem musí doma být.

Podle maminky začíná Erik chodit, takže vymýšlí samé lumpárny. O důvod více, proč jsme se rozhodly tuto cenu udělit právě jemu. Rodiče si s ním ještě asi užijí, tak snad budou mít alespoň radost z balíčku dětské kosmetiky Ziaja. Gratulujeme! 

I vy máte šanci získat jednu z hlavních výher! Stačí, když přihlásíte své zlatíčko do soutěže Zlatíčka 2015. Čas máte sice až do 1. června, ale čím dříve se zapojíte, tím větší šanci máte. Už příští týden se totiž začíná hlasovat! 

ziaja produkty dětské
Autor: archiv firem

Autor: red