Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

6 důvodů, proč se vyplatí mít velký zadek!

  • Muži větší zadečky milují!
    19. května 2015 | 06:00

    Chcete i vy mít pozadí ve velikosti dvou stroužků česneku? A kvůli čemu vlastně? Překáží vám? Protože mužům podle jejich slov velký zadek vůbec nevadí, spíš naopak. To jen my jsme se dobraly závěru opačného. Rozměrné pozadí je přitom žádoucí. Proč?

  • Velký zadek, velká inteligence potomků!


    Zpěvačka Beyoncé
    Autor: Foto beyonce.com, Profi media.cz, Instagram
    Všechny jsme nejspíš slyšely, že pro muže není důležitá konkrétní váha, ale spíš poměr pasu a boků. A zpravidla si u mužské populace stojí lépe ženy s užším pasem, oblým zadkem a širšími boky. Větší pozadí a širší boky jsou prý "živnou půdou" pro inteligenci budoucích potomků. V těchto partiích totiž máme uložený tuk, který je pro vývoj dětského mozku nezbytný, a je ho potřeba hodně! Vidíte, muži podvědomě vědí, jak si zajistit dokonalé potomky!
  • Je sexy

    Zpěvačka a herečka Jennifer Lopez
    Autor: Profimedia.cz


    V Brazílii ženy investují tisíce do drahých implantátů, aby měly pěkně zakulacené půlky. Zadeček typu Ferdy Mravence je pro místní muže jako droga. A podobné je to v řadě států afrických. A tak kašlete na jízlivé poznámky některých škarohlídů a buďte na svůj zadek pyšná! Nesnažte se ho maskovat do beztvarých modelů, pořiďte si šaty obtahující boky!
  • Dobře se nese


    Zpěvačka Ewa Farna
    Autor: profimedia.cz
    Muži zbožňují, když si vezmeme podpatky a pořádně rozvlníme boky. A čím chcete vrtět, když máte místo zadku jenom placku? Takže dejte svůj zadek na odiv mužům i ženám. A když vás některé pokoutně pomlouvají, že máte zadek jako valach? Pak vám ho nejspíš závidí. Velký zadek je totiž pro pánské oči jako magnet!
  • Ženy si na něm stavějí kariéru


    Hvězdička Kim Kardashian
    Autor: twiter
    Co je atraktivní na Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Beyoncé? Opět jsme u toho! Velké pozadí! Ale může někdo říct, že má sexy zadek třeba vyzáblinka Tara Reid? Asi těžko... I když to třeba vy se svým pozadím na televizní obrazovky nedotáhnete, můžete se stát aspoň místní celebritou.
  • Vždycky je do čeho plácnout


    Zpěvačka Shakira
    Autor: profimedia.cz
    "Kde je vyšpuleno, tam je dovoleno," říkali nám naši rodiče. A platí to zejména pro muže. Jejich nutkání plácnout si do macaté zadnice je veliké. Tak proč jim to nedopřát? Nebuďme hloupé, dejme mužům to, co tolik milují. A věřme fotografovi Janu Saudkovi, že pěkně rostlý zadek je klíčem k vášnivému milostnému životu.
  • Nic nás netlačí, nestudí


    Modelka Kelly Brook
    Autor: Profimedia.cz
    I kdyby selhala všechna pravidla, tohle platí vždy: pořádně vystlaný zadek je jako příjemný polštář. Netlačí vás tvrdá židle, všude je vám měkounko. A taky na rozdíl od hubených křehulek hned tak neprochladnete, když si sem tam sednete na studenou lavičku. Tukové zásoby zkrátka hřejí.

Autor: duš
Klíčová slova:  láska a vztahy, zadek, pozadí, žena, postava, muži
Diskuse ke článku
.