Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Vtipné fotografie: Muž fotí své děti jako strojvůdce nebo myš v pastičce

8. května 2015 | 06:00

Představte si, kolik času strávíte tím, abyste upoutali pozornost svého děťátka, když chcete zachytit jeho roztomilost na věčné časy! Webmaster webu Swiss University musí mít zřejmě svatou trpělivost, s fotografiemi svých ratolestí si skutečně vyhrává a tráví nad nimi hodiny. Že by inspirace pro soutěžící Zlatíček 2015?

Když se podíváte na fotky, rozhodně se neubráníte úsměvu, obrázky jsou skutečně kouzelné! A kolik se při nich asi muselo užít legrace! Ale opak je pravdou... "Práce s dětmi je velmi náročná," říká fotograf John Wilhelm pro web Bored Panda. "Myslím, že pokud má člověk se svými dětmi silné citové pouto, může spolupráce fungovat. A pokud ne, zaberou sladkosti," směje se.

Je vidět, že IT šéf webu o švýcarském systému vzdělávání má se svými dětmi skutečně úzké citové pouto, jinak si nedovedeme představit, jak všechny ty krásné fotografie mohly vzniknout. A co vy? Jak silné citové pouto máte se svými zlatíčky vy? A co takhle přihlásit je do soutěže Zlatíčka 2015? Stále ještě máte čas a hraje se o skutečně hodnotné ceny. Přihlásit se můžete ZDE.

Malý posluchač
Autor: facebook.com
Kdo se to schovává v sýru?
Autor: facebook.com
Pozor, had!
Autor: facebook.com
Je čas krmení
Autor: facebook.com
Více fotografií ve fotogalerii.