Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Léto s Disneym: Kde najdete nejlepší animovanou zábavu?

Kreslené klasiky jsou pro děti stále lákavé
23. července 2014 | 10:41

Děti mají s animovanými disneyovkami ty nejlepší zkušenosti – přinášejí jim zábavu i poučení a nikdy se neomrzí. A rodiče potěšení z dobrého příběhu se svými ratolestmi rádi sdílejí. Není nic snadnějšího než se vypravit do on-line kina IVIO.tv – a vybrat si podle momentální chuti mězi těmi nejlepšími disneyovkami. Sledovat filmy můžete v rámci Prémiového účtu – a dokonce s českým dabingem. A to je teprve začátek prázdnin plných dobré filmové zábavy!

Hledá se Nemo
Rybí kluk Nemo žije se svým otcem Marlinem v laskavých, teplých vodách Velké útesové bariéry. Zvědavost ho však přivede do nebezpečí: je chycen a skončí daleko od domova, v akváriu zdobícím ordinaci laciného zubaře. Starostlivý Marlin musí opustit bezpečí rodného útesu, aby svého syna zachránil. Proti nástrahám podmořského světa mu pomáhá ryba Dory, která je nekonečně optimistická, protože trpí poruchou krátkodobé paměti. Příběh o tom, že se i malá rybka může stát hrdinou, získal Oscara za nejlepší film.
http://ivio.tv/5211/Hleda-se-Nemo


Ratatouille
Remy není jen tak obyčejná pařížská krysa: nesní o šťavnatých odpadcích, ale o tom, že se stane kuchařem v pětihvězdičkové francouzské restauraci. Má dokonalý čich, nápady a smysl pro dobrodružství – a když se spojí se zkrachovalým vynašečem kuchyňských odpadků Linguinim, dokáže překonat všechny potíže. Dobrácký, nešikovný smolař a šikovný krysák dokážou přesvědčit o své pravdě nelítostného jídelního kritika Antona Ega - i Americkou akademii, která jim dala Oscara.
http://ivio.tv/5193/Ratatouille


Pocahontas
Píše se rok 1607 a do Nového světa se hrnou dobrodruzi chtiví zlata a moci. Za sebou zanechávají spoušť a zoufalství. Navzdory tomu se krásná, divoká indiánská princezna Pocahontas a mladý anglický kapitán John Smith do sebe zamilují. Tajní milenci jsou po všech stránkách odlišní, dovedou se však dohodnout a navzájem si ukázat to nejlepší ze svých světů. Krutá doba však dvojici staví do cesty nejrůznější překážky... Dvouoscarový hit je inspirovaný populární americkou legendou.
http://ivio.tv/5188/Pocahontas