Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kočárek CAM LINEA ELEGANT 2014 v limitované edici s krystal aplikací a chromovým podvozkem

7. dubna 2014 | 12:45
Prezentace klienta |

Při výběru kočárku pro svého potomka rodiče upřednostňují kompaktní produkty, které se vyznačují vysokou kvalitou použitých materiálů s funkčním designem. Nikdo si dnes nechce komplikovat život těžkým kočárkem s malými kolečky, který při sebemenší změně počasí zapadá do bahna, nebo uvízne v závěji. Neskladné kočárky, bez možnosti rozložení na jednotlivé komponenty, jsou již minulostí. Po příchodu domů už není nutné dítě složitě přenášet z kočárku do postýlky a riskovat tak jeho probuzení. Moderní výrobky disponují svébytnými systémy, které dokáží kočárek proměnit ve víceúčelový produkt. Nejdůležitější kriterium při výběru sortimentu pro děti je samozřejmě bezpečnost. Rodiče upřednostňují firmy, u kterých je bezpečí dítěte prioritou a které při výrobě čerpají ze své dlouholeté historie.

Mezi společnosti, které neustále zdokonalují technologie, bezpečnost i kvalitu svých výrobků pro děti patří tradiční italská firma CAM. Ta již 43 let vyrábí kromě kočárků, také dětské autosedačky, jídelní židličky nebo cestovní postýlky. Jejich produkty už využilo mnoho spokojených maminek napříč šesti kontinenty.

Autor: Baby Direkt

V limitované edici dorazila na český trh letošní novinka firmy CAM, hluboký kočárek LINEA ELEGANT 2014 s krystal aplikací. Ten se kromě prostorné a hluboké korby, která poskytuje dítěti bezpečí, může pochlubit nastavitelnou opěrkou hlavy a odvětrávaným dnem korby. Kromě dekorativních krystalů na tmavě modrém povrchu každá maminka ocení designové provedení kočárku s chromovým podvozkem. Výraznou inovací je tzv. „Quicky Systém“, díky kterému lze jednoduše oddělit korbu od podvozku a použít jí jako přenosnou postýlku. Kvalitní velká nafukovací kola s bílými ráfky zajišťují perfektní průjezd kočárku ve všech jízdních podmínkách. Samozřejmostí je nožní parkovací brzda, výškově nastavitelná rukojeť s protiskluzovým gripem nebo kovový nákupní košík. Důraz je kladen na použití přirozených materiálů v těsném okolí dítěte. Vnitřní kryt kočárku je tudíž vyroben z přírodní bavlny.

Autor: Baby Direkt

Výhradním distributorem výrobků od firmy CAM je u nás společnost BABY DIREKT s.r.o., která od roku 1992 nabízí kompletní sortiment pro děti a pohodlí rodičů. Kočárek LINEA ELEGANT 2014 v limitované edici s krystal aplikací a chromovým podvozkem se dá objednat na e-shopu www.babydirekt.eu, kde lze využít nabídku dopravy až domů zdarma. Tento kočárek s mnoha dalšími produkty bude také možné osobně vyzkoušet 11. května u příležitosti oslav Dne matek na zámku Loučeň, kterou pořádá firma BABY DIREKT s.r.o.

Mámo, mamko, maminečko!

Podobné zvonění v uších slýchává každá maminka dnes a denně. Vyřizuje nejrůznější úkoly a požadavky, stará se i raduje. Oslavné díky se málokteré z maminek dostane. Jejich odměnou jsou zdravé a pro ně nejbáječnější děti na světě. Zapomínat na sebe by matky ale přesto neměly. Odměnit se mohou za své výkony samy. A to ve dni, který je k tomu jako stvořený s rodinnou firmou Baby Direkt na zámku Loučeň. Druhá květnová neděle je svátkem, který se nese v duchu poděkování matkám. Svátek vyzdvihuje jedinečnost ženy – matky a zároveň potvrzuje její nepostradatelnost, kterou společnost někdy trochu opomíjí. Společnost Baby Direkt se spoluprací se zámkem Loučeň rozhodla maminkám poděkovat doslova královsky. Na 11. května společně připravily den plný relaxu, zábavy, tanců, cvičení, možnost profesionálního nalíčení od vizážisty, konzultace s homeopatem, tvořivé koutky pro rodiče s dětmi, soutěže a další aktivity pro nastávající maminky a maminky s dětmi. Pohodovým odpolednem provede Agáta Prachařová a Veronika Žilková. Maminky se dozví mnoho užitečných informací o výběru autosedaček, kočárků a dalších nezbytných výrobcích pro děti od světoznámých značek. Maminky v očekávání budou mít možnost zapojit se do soutěže „Miss těhulka“. Mezi zúčastněnými hosty nebude chybět odbornice na dámské komfortní prádlo, paní Helena Konarovská. Děti zabaví malování na obličej nebo klaunské vystoupení Inky Rybářové.