Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pobavte se! Fotky nejlepší schovek malých dětí

10. ledna 2014 | 13:00

Děti na fotkách v naší galerii jsou skutečnými esy, co se hry na schovávanou týče. Jsou rychlé jako vítr, mazané jako lišky a vy nemáte šanci je nikdy objevit. edy, alespoň si to myslí.

"Před pikolou, za pikolou, nikdo nesmí stát. Už jdu!" Také si živě pamatujete toto zaklínadlo, po kterém jste se vydali hledat schované kamarády, nebo se naopak klepali v úkrytu, aby vás nenašli? Tyhle děti jsou na tom úplně stejně. Až na pár drobných detailů.

Zajímavostí totiž je, že děti až do průměrně sedmi let věku nejsou schopny chápat některé souvislosti. Mylně tak nabývají pocitu, že když ony nevidí vás, samy nejsou vidět. Proto batolata tak milují, když si zakryjí oči a vy se jich zmateně ptáte kdepak jsou a nadšeně výskáte v momentě, kdy si oči odkryjí.

Najdete na fotce schované batole?
Autor: imgur.com

A přesně podle této teorie se schovávají i děti v naší fotogalerii. Obyčejný hadr přes hlavu se v jejich fantazii mění na neviditelný plášť Harryho Pottera. Polštář z gauče je také úžasnou skrýší. Co na tom, že jim z něj lezou nohy.

Najdete na fotce schované batole?
Autor: imgur.com

Nejmilejší na tom všem ale je, že i když víme, že naše děti jsou ve hře na schovávanou vážně nemožné, milujeme je a na jejich hru ochotně přistupujeme. A se zadržovaným smíchem se nahlas ptáme, kde by tak asi mohly být.

Více batolecích mistrů ve schovávané naleznete ve fotogalerii:

Autor: brig