Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Roztomilé a směšné: Ty nejabsurdnější důvody, proč děti pláčou

26. ledna 2014 | 10:00

Rozumět dětské a hlavně batolecí duši, je pro rodiče občas pěkná fuška. Nejen že jim většinu věcí prostě nevysvětlíte, ale navíc se z našeho pohledu častokrát chovají naprosto iracionálně. Hlavně, když pláčou.

Šest měsíců poté, co začal Greg Pembroke publikovat na svém blogu, stal se autorem první publikace. Jak je to možné? Odhalil totiž geniální téma, které moc zná moc dobře každý rodič na světě - začal svého malého syna fotit v situacích, kdy se rozplakal.

Zn to krutě, ale pravé kouzlo je v tom, PROČ Gregův syn propukl v srdceryvný vzlykot. Většina jeho důvodů je totiž pro nás, dospělé, dokonale roztomilá a směšná. Není proto divu, že rodiče velmi rychle zareagovali na Gregovu výzvu a začali mu posílat fotky svých ubrečených dětí a důvody, proč k tak "velké tragédii "došlo. A právě tyto fotografie jsou hlavním obsahem Pembrokeových publikací.

Zakázali jsme mu nechat si udělat tetování.
Autor: facebook.com/ReasonsMySonCry

"Je to úžasné! Začal jsem jen s pár snímky pro pobavení svých přátel a najednou se z toho stala celosvětová akce. Aniž bych tpo vůbec plánoval!", říká Greg pro web MailOnline a dodává: "První fotkou vůbec byla ta se sýrem. Můj tříletý syn mě poprosil, abych mu ho zlomil vpůli, tak jsem to udělal. Jeho reakce byla natolik směšná a absurdní, že jsem ho prostě musel vyfotit. A právě proto také skončila na přebalu mé knihy.

V televizi běžel klip Miley Cyrus.
Autor: facebook.com/ReasonsMySonCry

Kdybyste náhodou taky chtěli přispět svojí troškou do mlýna Grega Pembroke, najdete ho nejen na tublr, ale také na sociálních sítích jako facebook nebo twitter. My vám malou ochutnávku toho, co vše na webu najdete, přinášíme v naší fotogalerii.

Autor: brig