Pátek 21. června 2024
Svátek slaví Alois, zítra Pavla
Oblačno, bouřka 30°C

Fenomén Esmeralda a Divoký anděl. Jak diváci vzpomínají na legendární telenovely po 25 letech?

Video se připravuje ...
Fenomén Esmeralda a Divoký anděl. Jak diváci vzpomínají na legendární telenovely po 25 letech?
VIDEO: Prostě fenomén!
1. června 2024 | 05:00

Telenovely se na přelomu tisíciletí staly doslova televizním fenoménem. Vše to začalo příběhem slepé Esmeraldy, kterou TV Nova začala nejprve vysílat v odpoledních hodinách, později ale tuto mexickou telenovelu nasadila na hlavní vysílací čas v pátek večer. Po Esmeraldě následovaly další jihoamerické seriály, přičemž tím nejoblíbenějším se na jednu dobu stala telenovela Divoký anděl s Natilí Oreiro. V naší anketě jsme se zeptali několika diváků, jak na tyto telenovely vzpomínají.

Při vysílání Esmeraldy se ulice vylidnily

Příběh slepé dívky zaujal snad všechny věkové kategorie. Když Esmeralda v televizi běžela, ulice se bez přehánění vylidnily - všichni totiž seděli u televizních obrazovek a čekali, jak se příběh mexické soap opery vyvine. "Na Esmeraldu jsem koukala s babičkou," zavzpomínala jedna z divaček v anketě, kterou si můžete pustit v úvodu tohoto článku.

Diváci si zamilovali i Divokého anděla

Další populární telenovelou byl seriál Divoký anděl, ve kterém se jako hlavní hrdinka objevila zpěvačka Natalie Oreiro. I v tomto případě se výběr telenovely tehdejšímu řediteli Vladimíru Železnému povedl.

Jak diváci na tyto dvě legendární telenovely vzpomínají? Pusťte si naši video anketu v úvodu článku.

Autor: Johana Fundová, Prostě fenomén