Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Boura vzpomíná na začátky TV Nova: V pořadu Rande jsme riskovali, s Železným jsme si moc nesedli

Video se připravuje ...
SLÁVEK BOURA: V Rande jsme riskovali a neposlouchali dramaturgy. S Vladimírem Železným jsme si moc nesedli
VIDEO: Prostě fenomén!
7. února 2024 | 06:00

Slávek Boura zavzpomínal na Rande, Snídani s Novou a další pořady, které v 90. letech moderoval. Tehdejší atmosféra je podle něj neopakovatelná, unikátní a z dnešního úhlu pohledu nepředstavitelná. “Dramaturgy jsme neposlouchali, pořad Rande jsme měnili během jeho natáčení. Nedokážu si představit, že by to dneska šlo,” zauvažoval Slávek Boura. Jak vzpomíná na Vladimíra Železného? A za co ho pochválil David Hasselhoff? Pusťte si celý rozhovor!

Devadesátky byly dobou bez hranic a plné adrenalinu

“Kdyby se Rande natáčelo dnes, byli by soutěžící velice podobní,” myslí si Slávek Boura, který v devadesátých letech pořad Rande moderoval společně se svou tehdejší partnerkou Markétou Mayerovou. “Lidé dnes mají z Rande zpětně legraci, ale kdyby byli na místě soutěžících, třeba bychom si legraci dělali právě z nich.” Dle Slávkových slov bylo Rande adrenalinem pro diváky, soutěžící i pro něj samotného.

David Hasselhoff pochválil Slávkovi a Markétě nápad

Kromě Rande zavzpomínal Slávek Boura i na Snídani s Novou, které se v jednom z dílů zúčastnil i populární herec a zpěvák David Hasselhoff, a rozpovídal se i o tehdejším řediteli Novy, kterým byl Vladimír Železný. “Moc jsme si spolu nesedli, ale choval se k nám korektně a profesionálně,” vzpomínal v rozhovoru Boura. Pro Železného však byla nejdůležitější čísla sledovanosti, a ta měl pořad Rande vysoká.

Autor: TV Nova

Na celý rozhovor se Slávkem Bourou se podívejte ve videu v úvodu článku.

Autor: Prostě fenomén, PSF, Johana Fundová