Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Je jí 83, stále pózuje ve spodním prádle a dokazuje: žena v každém věku může být sexy!

14. srpna 2018 | 06:00

Když si představíte normální českou důchodkyni ve věku osmdesáti tří let, asi to nebude obrázek modelky v sexy prádle. Běžně už v tomto věku nejsme tolik aktivní. Dorrie Jacobson je ale úplně jiná, žije v Los Angeles a společně se svou dcerou vede módní blog. Ten její najdete pod názvem Senior Style Bible – tedy "módní bible seniorky".

Dorrie věří v pozitivní vnímání těla a v to, že každá žena může být sexy a vůbec nezáleží na tom, kolik jí je let. Na svých stránkách často pózuje jen v sexy spodním prádle a můžete se podívat, že opravdu vypadá výborně! Dorrie se poprvé objevila v Playboyi v šedesátých letech a modelingu se věnuje dodnes, věk ji nezastavil. Na svém profilu má šestadvacet tisíc fanoušků.

S blogem začala po smrti svého třetího manžela, který trpěl Alzheimerovou chorobou. Nechává se fotit v různých stylových kombinacích oblečení a jasně dokazuje, že by se ani starší ženy neměly nechat odradit mladistvým designem. „Chci být vzorem všem starším ženám, aby věděly, že stále mohou být tak sexy jako dřív a že by neměly přestat dbát na to, jak vypadají,“ prohlásila Dorrie.

„Být zajíčkem v Playboyi mi dodalo hodně sebevědomí a zůstalo mi celý život, teď ho chci dávat dál. Stáří nás nemusí zastavit, musíme zůstat aktivní,“ nechala se slyšet Dorrie. Její instagramové posty mají spoustu komentářů a lidé jí děkují za to, že je tak inspirativní.