Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Po těžké autonehodě ochrnula. Přesto má šanci stát se modelkou!

Video se připravuje ...
Po autonehodě ochrnula, svou krásou ale prorazila a má šanci stát se slavnou modelkou!!
VIDEO: Instagram.com
12. srpna 2018 | 06:00

Mladou dívku by nejspíš nikdy nenapadlo, jak velkou překážku jí život postaví do cesty. Přežila svou smrt a skončila na invalidním vozíku. Přesto ale každý den všem okolo a hlavně sobě dokazuje, jak silná žena v ní je, když nevzdává svůj boj a statečně si jde za svým snem – stát se modelkou. 

 

Lauren je mladá studentka, která do srpna 2015 žila úplně normální život dívky v jejím věku. Chodila na večírky, trávila čas s přáteli, připravovala se do školy a jejím největším koníčkem bylo roztleskávání. Vše se ale změnilo po vážné autonehodě, kterou mladá dívka přežila jen o vlásek. 

Na rozdíl od ostatních účastníků nehody, kterým se nestalo nic vážného, Lauren takové štěstí neměla. S těžkým poraněním páteře ji odvezli do nemocnice, tam pak bojovala o svůj život. Utrpěla trvalé poškození míchy, vnitřní krvácení a měla propíchnuté plíce. Čekala ji řada komplikovaných a život ohrožujících operací. 

Lékaři jí nakonec řekli, že už nikdy nebude chodit. Místo toho, aby se mladá dívka uzavřela do sebe, rozhodla se se svým handicapem bojovat. Denně na sobě tvrdě pracuje, cvičí v posilovně, a i když je její snaha možná zbytečná, nevzdává to. Svůj boj sdílí na sociální síti Instagram, kde získala už početnou základnu fanoušků, kteří jí fandí a drží palce.

Lauren je opravdu nádherná dívka, je fotogenická, a někteří její fanoušci hovoří dokonce o tom, že má velké šance stát se další modelkou Victoria´s Secret, což je pro statečnou dívku největší hnací motor. Velkou oporou jsou pro ni také přátelé a rodina, která jí dodává sílu a doprovází ji na cestě za jejím snem. 

Autor: Adéla Ondroušková