Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Branky, body, kokoti: Speciální vydání, tentokrát s Alexandrem Hemalou!

Video se připravuje ...
Branky, body, kokoti: Speciální vydání! Vyhraje tatův buřt nebo profesor chlívák?
VIDEO: Karel Dlabač
7. srpna 2018 | 14:00

Tereza je na dovolené, ale prasáci a kokoti bohužel ne. A tak je tu pro vás speciální vydání s fantastickým moderátorem, který vás provede světem patriarchátu s noblesou a šarmem sobě vlastním. Do koho jsme se pustili tentokrát?

Na buřta mýho táty se chytne každá holka, ho ho ho! Že by si autor reklamy nevšiml tohoto košilatého dvojsmyslu? A jak by se vám líbilo, dostat od svého učitele dopis o tom, že jste bonbon, který by chtěl celý spolknout?

Nandáno dostanou i ti, kteří v rámci zachování korektnosti zapomínají, že slovo herec má svůj původ ve slově "hrát", takže roli transgender osoby by mohl zvládnout i normální heterák. A navrch ještě trochu fotbálku, který nám v posledních týdnech zvedal náladu, mandle a bohužel i statistiky domácího násilí. Kdo dostane prasáka týdne tentokrát?


Podpořte náš pořad v hlasování o Křišťálovou lupu. Do prvních tří kategorií bychom se asi vešli, ovšem nominace za Original Video by potěšila tuplem!

Nominovat můžete zde.

Mimochodem během dosavadních dvanácti ročníků se do užšího výběru osobností českého internetu dostalo 65 jmen - a z toho jen 8 byly ženy. Takže každý hlas na síti se hodí!

Věcí, které nás rozčilujou, je spousta a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Možná máte pocit, že ženy  ve vyspělých zemích v 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně že nás chlap nebije a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají. 

Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE >>>

Autor: red
Video se připravuje ...