Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dva urostlí muži se zasnoubili v Benátkách! Teď plánují svatbu

29. srpna 2017 | 06:00

Bývalý švédský olympijský potápěč Jimmy Sjödin řekl ano, když ho jeho přítel Patrick Huber požádal o ruku. Fotografie z jejich zásnubní cesty, kterou naplánoval jeden z nich tomu druhému jako překvapení, obletěly svět. Nechte se dojmout i vy příběhem dvou urostlých chlapů. 

Patrick Huber svému příteli Jimmymu neprozradil, kam mají namířeno, když v červenci vyrazili autem na výlet. Pár společně z Mnichova, kde spolu už několik let bydlí, dojel až do Benátek v Itálii, kam se Jimmy vždy toužil podívat.

Jenže to nebylo všechno! Patrick už měl v Benátkách domluveného fotografa, který měl vše tajně na památku zdokumentovat. Milenci nasedli na gondolu a užívali si romantickou plavbu městem. Na tento moment Patrik čekal, protože se chtěl Jimmyho na něco důležitého zeptat.  

Tomu se zřejmě nedalo odolat. Jimmy souhlasil. Výlet se tak stal pro oba dva nezapomenutelným zážitkem. „Neměl jsem ani tušení, že by ta cesta mohla být zásnubní. Vůbec mě to nenapadlo!“ přiznal Jimmy později.

Zamilovaný pár má už naplánovanou svatbu, vezmou se 28. května příštího roku. Plánují se vzít v německých Alpách přesně dva roky ode dne, kdy spolu začali chodit. Celý svět jim teď drží palce, aby se vše vydařilo jako jejich krásné zásnuby.

Autor: Rebeka Stoklasová