Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Mladý Brit chce vypadat jako sestry Kardashians: Jak mu to jde?

21. července 2016 | 06:00

Máte nějaký svůj idol? Člověka, kterého si vážíte nebo jehož vizáž se vám líbí tak, že byste chtěli vypadat stejně? Určitě ano. Mnoho lidí se podle toho pak snaží stylizovat i svůj život. Brit James Holt ale došel tak daleko, že kvůli tomu, aby vypadal jako Kyle a Chloe Kardashian, podstupuje plastické operace.

Sto tisíc korun za botox, šedesát tisíc korun za výplně tváří, váčků pod očima a úpravu brady, další desetitisíce za plastiku pozadí. A to je jen zlomek toho, co si nechal upravit. Navíc je schopen další desetitisíce investovat do dalších úprav svého zevnějšku. Třeba do odstranění šesti žeber, aby dosáhl postavy typu "přesýpací hodiny". Dvaadvacetiletý James Holt prostě udělá cokoliv, aby vypadal jako sestry Kardashianovy, Kyle a Chloe. 

Jeho vzorem je Kim Kardashian.
Autor: facebook.com

"Mám rád Kardashianky. Hlavně tedy Kyle a Chloe, líbí se mi jejich postavy, úzký pas a velký zadek," říká mladík. No, možná mu nikdo nevysvětlil, že pokud má pro takové ženy slabost, nemusí se jimi sám stát, ale stačilo by, aby si takovou našel. Nicméně to by mu zřejmě nikdo nevysvětlil, protože nad plastickými úpravami přemýšlel už od mládí. Svou první konzultaci u chirurga ohledně botoxu absolvoval v sedmnácti letech. 

Miluji svůj nový vzhled

První výplň ho stála šedesát pět tisíc za pouhý jeden mililitr botoxu, který si do rtů nechal aplikovat. Když šel druhý den do školy, těšil se, jak jeho spolužáci zareagují, ale nikdo si toho v podstatě ani nevšiml. Nechal si tedy vpravit další mililitr a půl, ale zase bez odezvy. Na konci týdne měl rty plnější o šest mililitrů. 

Vypadá takhle mužské tělo?
Autor: instagram
"Všichni mi najednou říkali, jak úžasně vypadám. Zamiloval jsem se do svého nového vzhledu!" říká James. A od té doby začala jeho vášeň pro výplně a úpravy. Jenže nic netrvá věčně, zvláště pokud vám to někdo neudělá pořádně. A tak se mu na rtech po pár dnech začaly dělat bublinky. Na nové klinice si rty nechal upravit a od té doby chodí jen na doplnění. A podle jeho slov to bolí čím dál tím více. 

Peníze za fotky

Stejně jako Kardashians, i on stále zdokonaluje svůj vzhled. Pravidelně chodí na úpravu obočí, sám si konturuje lícní kosti, aby vypadal co nejlépe. Ráno po probuzení si dokonce na sebe našněruje korzet ve snaze trochu zmenšit svá žebra. "Jenže když ho večer sundám, vrátí se do normálu," stýská si. Chystá se tedy šest žeber odoperovat. V srpnu ho navíc čeká nový nos, pro který si jede do Polska. 

Určitě celou dobu přemýšlíte nad tím, kde tak mladý člověk bere statisíce na to, aby si nechal udělat plastickou operaci. Prodává své nahé, případně spoře oblečené fotografie mužům, kteří o ně mají zájem. Nejčastěji dostává kolem 400 liber (13 000 Kč), jednou však dostal i 2000 liber (65 000 Kč). Ačkoliv se se dvěma svými donátory sešel, nikdy s nimi prý sex neměl. 

Autor: red