Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Čtenářka Marta: Mám dítě s Tunisanem, který se mi už nikdy neozval

20. července 2016 | 06:00

Když si Marta poprvé přečetla o ženské sexuální turistice, připadalo jí to zvrhlé a ponižující. Přesto jí téma zůstalo v hlavě a ptala se sama sebe, jestli by měla odvahu to zkusit. Teprve zážitky kamarádek jí dodaly odvahu a šla do toho. Jak to dopadlo?

Vždycky jsem byla v kolektivu oblíbená, ale do parametrů třídní krasavice jsem měla daleko. Silné brýle, krátké vlasy a dvacet kilo nadváhy ze mě nikdy neudělaly předmět zájmu mužů. A tak jsem dala přednost studiu, čtení a dalším koníčkům. Hodně jsem si oblíbila cestování. Ale chyběla mi mužská náruč.

Kolegyně v práci mi jednou vyprávěla o své kamarádce, která jezdí každý rok na dovolenou do Tuniska a i po čtyřicítce je obletovaná a zahrnovaná komplimenty od tamních mužů. Po čase jsem se rozhodla, že se tam vydám taky. Vzala jsem s sebou svou kamarádku Olgu, která sice nehledala žádné povyražení, zato si nutně potřebovala odpočinout od manžela a tří neposedných dětí. Vlastně jsem od toho tolik nečekala, ale byla jsem zvědavá, jestli na povídání o tom, jak se kolem vás muži jen točí a je snadné si užít, bude něco pravda.

Že to funguje, se mi potvrdilo už na letišti. Všimla jsem si, že mě muži pozorují s opravdovým zájmem, a ne kvůli tomu, aby pronášeli ponižující poznámky, jak jsem byla zvyklá. V hotelu byla náklonnost místních mužů ještě znatelnější.

Uvádělo mě to do rozpaků, ale dělalo mi to dobře. I když z dam v letech, které se před mladými kluky producírovaly v minišatech a s výrazným make-upem, mi bylo spíše do pláče. Hrozně jsem se za ty ženské styděla, občas jsem vyslechla poznámky a hodnocení, u kterých by se i chlapi červenali. Nepochybovala jsem o tom, že místní playboyové se zase předháněli v tom, kdo z paniček dokázal vyždímat víc peněz.

Vstříc dobrodružství

Nechtěla jsem být jako ony, a tak jsem hotelovým areálem procházela se sklopenou hlavou a všímala si hlavně Olgy. A přesně proto jsem přehlídla mladého číšníka, který se od ostatních od prvního pohledu lišil. Byl plachý a měl odzbrojující úsměv. Odhodila jsem stud a dala jsem se s ním do řeči. Uměl anglicky víc než jen pár frází. Řekl mi, že studuje a v hotelu si přes léto přivydělává.

Choval se ke mně velmi mile a uctivě a já jsem si najednou uvědomila, že stojím i o něco víc. Nervózně jsem doufala, že to bude oboustranné. Byla to směs vzrušení a studu, protože mi bylo skoro čtyřicet a jemu dvacet čtyři. Řekla jsem si ale, že takovou šanci už třeba víckrát mít nebudu, a skočila do toho rovnýma nohama. Jaké bylo mé překvapení, když jsem při prvních hrátkách zjistila, že mladíček v posteli vůbec není stydlivý ani nezkušený. To mě mělo varovat, ale v tu chvíli můj rozum stávkoval.

Zamotal mi hlavu

Zbytek dovolené se odehrál v mileneckém opojení, nad kterým moje vdaná kamarádka kroutila hlavou. Při odjezdu jsme si samozřejmě slíbili, že budeme v kontaktu, a jak to jen bude možné, zase za ním přiletím. Bohužel po příjezdu domů už jsem se od něj žádné odpovědi na esemesky ani e-mailu nedočkala. O to horší bylo zjištění, že jsem těhotná. Dnes vychovávám krásného okatého chlapečka a rozhodně ničeho nelituji. Ale pravou lásku stále hledám. Snad někde čeká i na mě.

Čtenářka Marta, foto: ilustrační

Autor: rap