Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejtlustší žena světa si našla mladého milence! Chce kvůli němu zhubnout třetinu své váhy

29. dubna 2014 | 06:00

Láska opravdu bývá slepá... I když Charity (38) váží neuvěřitelných 346 kilo a má problémy se vůbec pohnout, našla si o šestnáct let mladšího přítele. A plánují spolu dokonce svatbu! Vejde se ale nevěsta do svých vysněných svatebních šatů?

"Chci se vdát za Tonyho a být schopná jít uličkou k oltáři. Chci mít šaty s vlečkou, kovbojské boty a klobouk a chci tancovat celou noc," svěřila se britskému deníku Daily Mail zamilovaná Charity, která by ráda shodila třetinu své současné váhy.

Pro osmatřicetiletou ženu to ale není první láska. Charity je svobodnou matkou sedmnáctileté Charly, díky které se s Tonnym (22) seznámila. Ani ta rozhodně není žádné "tintítko", mladík má ale oči jen pro její bezesporu nepřehlédnutelnou maminku.

Charity se za o sedmnáct let mladšího přítele Tonyho chce vdát.
Autor: profimedia.cz

Kvůli své vysněné svatbě tak teď zoufalá žena shání peníze na bypass žaludku. Je totiž přesvědčena, že bez téhle operace zhubnout nikdy nedokáže. Lékaři jí navíc důrazně varovali, že její tělo už enormní zátěž dlouho nevydrží.

Charity se za o sedmnáct let mladšího přítele Tonyho chce vdát.
Autor: profimedia.cz

Jenže kvůli skutečně velké nadváze jí všude odmítají operaci provést. Narkóza by totiž pro ni byla příliš riskantní. Zákrok je ochotna provést pouze jedna jediná nemocnice v Hustonu. Na dopravu speciální sanitkou ale potřebuje Charity v přepočtu asi sto tisíc korun, které bohužel nemá.

Láska i hory přenáší

Zamilovaná žena věří, že svatba pro ni bude dobrou motivací, proč zhubnout. Navíc by se prý chtěla dožít toho, až bude její dcera končit školu.

"Vím, že mám před sebou dlouhou cestu, než zhubnu. Ale bez toho podvázání žaludku to nepůjde," řekla Charity.