Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Zamilovaný muž zešílel láskou! Stylizuje se do Lego panáčka

16. července 2014 | 10:00

Tenhle šílenec tráví s úhelníkem a hřebenem v ruce denně před zrcadlem dvě hodiny. Spotřeboval už desítky kilogramů gelu na vlasy. A proč to vlastně Wu Lei (54) všechno dělá? Budete šokováni!

"Rozhodl jsem se změnit účes, protože jsem chtěl vypadat jako ostatní dvaceti až třicetiletí muži. Chtěl jsem tak zaujmout dívku, která mě odmítla. Nebo vlastně jakoukoliv dívku," prohlásil zamilovaný Tchajwanec.

Čtyřiapadesátiletý Wu Lei údajně tráví úpravou svého účesu každý den dvě hodiny. A na to, aby jeho vlasy získaly požadovaný tvar a dokonale pravoúhlý vrcholek, spotřebuje pokaždé více než dvě balení gelu.

To všechno začal muž, kterého zřejmě postihla krize středního věku, dělat kvůli ženě, do které se zamiloval. Jenže ani extrémní vynaložené úsilí mu zatím nebylo vůbec k ničemu.

Třiadvacetiletá dívka ho totiž k jeho velkému překvapení stále zarputile odmítá. Podle ní by se měl česat přiměřeně svému věku.

"Moji přátelé z něj mají legraci a říkají mu 'blockhead'," (což v překladu může být kostkatá hlava, ale i hlupák - pozn. redakce) říká.

Wu Lei (54) tráví denně dvě hodiny, aby byl jeho účes dokonale pravoúhlý. Přesto zatím dámu svého srdce nezískal.
Autor: reprofoto youtube.com