Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vykrmuje si nejtlustší ženu světa: 343kilová Susanne si bude brát šéfkuchaře!

21. března 2012 | 06:57

Těžkotonážní Susanne (33) se splnil první ze dvou snů. Bude se totiž vdávat. Ten další je dosáhnout váhy alespoň 730 kilogramů a stát se tak nejtěžší ženou světa. V tom jí může pomoc právě její budoucí manžel. Je totiž šéfkuchař a rád si ji vykrmí.

Susanne Eman z americké Arizony je známá svou aspirací na nejtlustší ženu světa. Teď má tu největší podporu. Našla si totiž šéfkuchaře. S budoucím manželem Parkerem Clackem (35) se seznámila přes internet a vztah si nemůže vynachválit.

Parker se k Susanne velmi brzy nastěhoval a oblíbili si ho i její dva synové Brendin (13) a Gabriel (17). „Tohle je vztah z nebes. Já miluju jídlo a on miluje vaření,“ směje se šťastná budoucí novomanželka.

Právě takové manželství, kdy ji muž bude neustále krmit, totiž může Susanne pomoct dosáhnout vytouženého cíle – být tou nejtlustší ženou světa, ke které má hodně nakročeno. Nyní však ještě neváží ani polovinu plánované váhy. 

Vaří  zdravě, ale aby tloustla

Toto je moje běžná snídaně, ukazuje Susanne
Autor: profimedia.cz
Aby se stala tou nejtlustší ženou světa, vaří jí budoucí muž extrémně velké snídaně. V nich jí servíruje dvě velké porce vajíček se slaninou, čtyři tousty s máslem, pak i trochu „zdraví“ v podobě malého talíře zeleniny, ale následuje obrovský talíř pečených brambor a k tomu ještě pět velkých sladkých lívanců. To, aby tělíčko a chuťové buňky nestrádaly.

„Rád ji podpořím, mám rád velké ženy, tak proč nemít tu úplně největší,“ směje se Parker. Jediné, o co má však starost, je samozřejmě zdraví budoucí manželky a tak se snaží vařit i hodně vyvážená jídla. Radost mu však dělá, že jí pořád chutná.

Pozor, aby láskou nezhubla!

„Od té doby, co jsme spolu, chodíme často plavat, kvůli pohybu. A vařím jí hodně i zdravější jídla, aby měla tu správnou výživu,“ doplňuje Parker Clack.
 
„Nejvíc miluju jeho boloňské špagety, ty bych mohla jíst pořád,“ raduje se Sussan ze své kuchařské lásky. Oceňuje samozřejmě i jeho další pomoc, jak při chodu domácnosti, nakupování, ale třeba i jen při oblékání a koupání, které sama logicky nezvládne.

„Pořád chci dosáhnout svého cíle a jsem ráda, že mám takovou oporu,“ dodává. Přestože ji lékaři varují, že se svým zdravím regulérně hraje ruskou ruletu.

Autor: INT, bak