Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zpackané plastiky: 7 celebrit, které vypadaly lépe před operací

  • Vdova po Kurtu Cobainovi Courtney Love má za sebou hned několik vylepšení od plastických chirurgů. Lépe ale rozhodně nevypadá.
    2. září 2014 | 06:00

    Myslíte si, že jsou to obyčejní lidé jako my? Jste na omylu! Na rozdíl od nás běžných smrtelníků totiž neumějí stárnout. Z vrásek a povislé kůže mají panický strach. Platí obrovské sumy, navštěvují ty nejlepší lékaře, aby se pokusili vrátit čas zpátky. Jenže ne vždycky to vyjde. Tady jsou ti, kteří to rozhodně měli radši nechat na přírodě. Hrát si s časem se totiž někdy nevyplácí...

  • Mickey Rourke

    Mickey Rourke by s touhle vizáží měl hrát zejména v hororech.
    Autor: Foto Profimedia.cz, Reuters, archiv Blesku
    Prořídlé vlasy, oteklý obličej a jizvy po nepovedených operacích. Doby, kdy tenhle herec visel  téměř v každém pokoji náctiletých fanynek jsou nenávratně pryč. Drogová závislost a boxerský ring mu daly pěkně zabrat. Jeho tvář zestárla a vlasy vypadaly. Proto se herec rozhodl pro plastické operace. Ty ale dopadly dost otřesně.
  • Courtney Love

    Vdova po Kurtu Cobainovi Courtney Love před a po plastikách.
    Autor: Foto Profimedia.cz, Reuters, archiv Blesku
    Zpěvačka a herečka, která se proslavila manželstvím se zpěvákem Kurtem Cobainem a rolí ve filmu Lid versus Larry Flynt, se se stárnutím nikdy nesmířila. Za sebou má hned několik vylepšení od plastických chirurgů. Jejich služby využila už v 35 letech, když jí to poradila starší kolegyně Goldie Hawn.
  • Meg Ryan

    Její styl "sexbomby od vedle" vystřídal vzhled kačera Donalda.
    Autor: profimedia.cz

     

    V 90. letech sexsymbol, v novém miléniu spíš kachna. Herečka si vytažením kůže a napíchanými rty naprosto zničila svůj vzhled.

  • Victoria Beckham

    Skutečná Victoria Beckham.
    Autor: Facebook

     

    Bývalá členka skupiny Spice Girls už od mládí trpěla komplexem ze své postavy, tak neváhala a několikrát si nechala upravit poprsí. V kuloárech se mluví o třech návštěvách. Dvakrát si nechala poprsí zvětšit. Později se Viktorii zdál výsledek asi příliš obrovský, tak se zmenšovalo. 

  • Tori Spelling

    Tori Spelling
    Autor: Foto Profimedia.cz, Reuters, archiv Blesku

     

    Byla přirozeně krásná. Přesto si herečka první implantáty vyprosila na bohatém tatínkovi Aaronovi už v šestnácti letech. Zákrok však nesplnil její očekávání – umělá prsa od sebe byla na hony vzdálena. Ale každý další zákrok její stav ještě zhoršil. Herečka se nakonec přiznala, že touhou po kráse si svůj dekolt navždy zničila. A za sebou má i několik úprav obličeje - zejména rtů.

  • Donatella Versace

    Donatella Versace straší svým vzhledem.
    Autor: profimedia.cz

     

    Světoznámá italská módní návrhářka se během let proměnila z hezké blondýnky v egyptskou mumii. Její obličej vypadá opravdu nepřirozeně a vyschle. Na vině je opět kolagen, korekce nosu a další úpravičky.Ve vleku plastik asi zůstane už navždy!

  • Jennifer Grey

    631424:gallery:true:truePředstavitelka Baby z legendárního Hříšného tance to naštěstí s operacemi příliš nepřehnala. Vypadá téměř stejně jako za svých mladých let. Zbytečná plastika nosu a botox jí ale zničily nezaměnitelné rysy...

Diskuse ke článku
.