Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Příběh zlomené ženy: Partner jí zahýbal s jejich fenkou!

"Měli ho zavřít!", říká bývalá partnerka zvrhlého zoofila.
7. března 2014 | 09:30

Když se znenadání dozvíte, že vás partner podvádí, většinou to s vámi pěkně zamává. Zjištění, že objektem jeho touhy není jiná žena, ale vaše fenka, je skutečně šokující.

Amber Hickling (18) a její partner Wayne Bryson (19) se zdáli jako naprosto ideální pár. Když si ale Amber prohlížela na Waynově telefonu fotky jejich malého dítěte, s hrůzou objevila 30 vteřinové video, na které nikdy v životě nezapomene.

Její milovaný muž se na něm totiž oddával zvrhlým sexuálním praktikám s jejich čtyřletou fenkou stafordširského bulteriéra.

"Cítila jsem se příšerně. Celá jsem se roztřásla a začala hystericky brečet. Prostě jsem tomu nemohla uvěřit.", říká amber, která nahrávku okamžitě předala policii a dodává:"Mohl to dělat celou tu dobu, co jsme spolu a já se to dozvěděla jen proto, že si to nahrál. Cítím se špinavá a ponížená. Nedokážu si představit, že na mě mohl sahat poté, co tohle dělal našemu psovi."

...
Autor: shutterstock.com
Bryson byl za sex se zvířetem odsouzen ke dvouletému podmíněnému trestu odnětí svobody. Navíc bude po dobu sedmi let zapsaný do registru sexuálních delikventů.

"Měli ho zavřít., říká jeho bývalá partnerka Amber. "Kdyby znásilnil člověka, odsoudili by ho jinak, ale pes se bohužel nemůže u soudu nijak bránit."

Amber tak přišla nejen o partnera a otce svého dítěte, ale také o svoji milovanou fenku. "Nemohla jsem to vydržet. Kdykoliv jsem se na ni podívala, před očima se mi odehrávalo to zvěrstvo, co s ní Wayne dělal. Naštěstí se jí ale ujali hodní lidé, se kterými je Rudy šťastná."

Autor: red