Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zrzouna šikanovali za barvu vlasů, teď mu vydělává milióny

3. března 2014 | 14:05

Během celého dětství a dospívání si angličan Louis Evans prožíval takové soukromé peklíčko. Spolužáci i děti z okolí se mu neustále posmívaly za jeho zrzavou kštici a pihovatý obličej, nyní mu právě tenhle jeho nepřehlédnutelný poznávací rys přináší na konto horentní sumy z modelingu.


„Neměl jsem to lehké, když jsem vyrůstal v malém městečku Lowestoft, kde jsou lidé bohužel velmi netolerantní. Já jsem si také nikdy nemyslel, že ze mě bude model,“ svěřil se Louis. Ten si totiž musel pár let počkat, než se z něj vyloupnul kluk jak lusk, po kterém modelingová agentura okamžitě sáhla. Prý až ve dvaceti letech konečně dorostl, zmizelo mu nenáviděné akné a ve tváři zmužněl, čímž mu vystoupli lícní kosti.

Louis byl ve škole pod palbou kritiky a posměchu kvůli pihám a zrzavým vlasům. V modelingu je dnes velice žádaný.
Autor: swns.com, dailymail.co.uk

Přesně tyto rysy, zrzavé vlasy, pihovatý obličej a vysoká, štíhlá postava, jsou tou devízou, se kterou teď Louis operuje. „Musím přiznat, že v pubertě jsem byl příšerně nesmělý, není se čemu divit, když jste neustále pod palbou posměšků, to se vám sebevědomí jen tak nevyklube,“ vyprávěl model a dodal: „ K tomu všemu se mi ještě objevilo akné! Modlil jsem se každý den, aby zmizelo.“

Nakonec se to všechno povedlo a to, co bylo věčným terčem jeho uštěpačných spolužáků, mu teď nosí jednu zakázku za druhou. Díky mamince, která byla přesvědčena, ostatně jako každá správná matka, že její milované dítě na to má, a přihlásila ho do modelingové agentury. Louis tak získal tolik potřebné sebevědomí a nyní buduje kariéru mezi nejkrásnějšími lidmi světa.