Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Plnoštíhlá modelka bojuje proti vychrtlinám: Nahá, jen s obojkem na krku

24. května 2012 | 09:01

Takhle vypadá dokonalá žena! V rouše Evině, jen v lodičkách na jehle a s diamantovým obojkem na krku se XXL modelka Candice Huffine (27) objevila na titulce módního magazínu.

Není to však její premiéra. Už loni, spolu s dalšími dvěma modelkami nadměrných velikostí Robyn Lawley a Tarou Lynn, ozdobila titulní stranu italské mutace prestižního módního magazínu Vogue.

Teď se tahle kráska s oblými křivkami a bujným dekoltem stala hvězdou španělského časopisu S MODA. Téměř nahá, polo sedící a polo ležící v masivním koženém křesle, vypadá smyslně a cudně zároveň.

A to jen několik týdnů poté, co kultovní Vogue zahájil kampaň s cílem zakázat "používání" příliš mladých modelek i těch s podváhou. Že by už vážně anorektickým modelkám, které jsou jen "chodícími ramínky na šaty" odzvonilo?

"Necvičím, protože příliš mnoho cestuji," prohlašuje sedmadvacetiletá Candice, které obléká velikost 42. I bez trápení se v posilovně však vypadá skutečně "božsky". 

Na fotografiích Damona Bakera inspirovaných padesátými léty je v modelech Marina Rinaldi, Cos a botách Christian Louboutin a Jimmy Choo skutečně "k nakousnutí".

Sexy modelka Candice Huffine má nádherné plné křivky a bujný dekolt
Autor: Reprofoto S MODA

Fotoseriálu s názvem "Una mujer real" neboli "Skutečná žena" vévodí skvěle zpracovaný článek, který se snaží sondou do psychologie, antropologie, literatury a populární kultury vysvětlit, proč byl klasický ideál ženské krásy nahrazen ideálem novým, podstatně štíhlejším.

"Kultovní magazíny snad otevřou oči módnímu průmyslu. Už několikrát dokázaly, že i silnější ženy jsou krásné, sexy a mohou být skvělými modelkami. Lidé se nechtějí dívat na chodící kostry," prohlásila jednou Candice v rozhovoru pro italský Vogue.

Doufejme tedy, že má pravdu a my se v blízké budoucnosti můžeme těšit na "skutečné" ženy na přehlídkových molech i stránkách módních časopisů.