Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sebevědomá modelka XXL: Ve spodním prádle paroduje Beyoncé

31. října 2012 | 05:44

Tak to je síla! Temperamentní baculka rozhodně nedostatkem sebevědomí netrpí. Stylizovaná do bohyně smyslnosti Beyoncé se moderátorka a herečka Lisa Riley (36) nechala zvěčnit na stránky magazínu Heat.

"Na chvíli se ze mě stala Beyoncé. Vlastně těhotná Beyoncé. No, možná spíš Beyoncé, která snědla všechny koláče," prohlásila se smíchem Lisa.

Ta se v sexy pózách, oblečená jen v černém prádlovém trikotu a s výstředními latexovými šněrovacími boty na nohou, nechala vyfotit pro britský magazín Heat.

"Hurá! na celý den se stanu smyslnou Beyoncé," vykřikovala nadšeně při přípravách na focení. Její outfit skutečně připomínal kostým, který na sobě měla Beyoncé v klipu Single Ladies.

Lisa Riley rozhodně komplexy ze své nadváhy netrpí.
Autor: Reprofoto Heat

Populární britská herečka a moderátorka se v poslední době do povědomí diváků zapsala především díky své účasti v taneční soutěži Strictly Come Dancing, což je obdoba nám známého Let´s Dance.

Během čtyř týdnů tréninků s tanečním partnerem Robinem dokázala shodit čtyři konfekční velikosti a na parketu předvádí téměř nemožné. Své boky dokáže rozvlnit v latinskoamerickém rytmu a jako jediná zvedne svého tanečního partnera do vzduchu.