Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Sexuální turistice propadly i ženy: Všechny zábrany nechávám doma, říká Petra (42)

Počet žen, které na dovolenou jezdí za sexem, každoročně roste. Patří k nim i dvaačtyřicetiletá Petra.
10. července 2013 | 07:00

Nezřízený sex, vášniví muži a osvobozující anonymita. To vše je už několik let důvodem prázdninových cest rozvedené Petry (42) z Brna. A není zdaleka sama. Počty žen, které vyrážejí za vzrušením, každoročně rapidně stoupá.

"Užívám si perverzní sex s cizími lidmi a dovolená je ideálním místem pro to, najít si nového sexuálního partnera a dělat něco, co bych doma nikdy nedělala. Slunce svítí, máte spoustu volného času a všechny zábrany můžete nechat doma," vysvětluje Petra důvody svých pro někoho nepochopitelných cest.

Dvaačtyřicetiletá podnikatelka z Brna vlastní úspěšnou firmu, zabývající se prodejem počítačů a repasovaných notebooků, o peníze tedy nemá nouzi. Už několik let využívá rozvedená matka dvou dětí při výběru dovolené nabídek hotelů "pro dospělé" na Kypru a v Řecku.

Počet žen, které na dovolenou jezdí za sexem každoročně roste.
Autor: Shutterstock.com
"Jsem ráda, že tam nikdo neví, kdo jsem. A nikoho to ani nijak zvlášť nezajímá. Celý rok tvrdě pracuju, 12-15 hodin denně, tak proč bych si nemohla 'předepsat' léčebnou kůru. Je to můj způsob, jak nezestárnout," říká.

Mezi Petřiny nejoblíbenější milence patří právě kyperští kluci. "Klidně jdou s kýmkoliv neznámým na pokoj, nebojí se experimentovat. Chci si užívat sex bez zábran, ale samozřejmě jen ten bezpečný s kondomem, takže nemám strach o své zdraví," vysvětluje.

Mexiko, Quintana Roo State, Puerto Morelos - pláž
Autor: profimedia.cz
Rozhodně však zdaleka není jediná, kdo za sexem do prázdninových destinací jezdí. Simona (44) z Českých Budějovic, která je majitelkou obchodu se spodním prádlem, vyráží za sexem už pravidelně. A to i přes to, že je "šťastně" vdaná.

"Poprvé jsme si takovou dovolenou zaplatily s kamarádkou jen ze srandy. Jely jsme do hotelu pro dospělé v Cancúnu v Mexiku. Manžel netušil, o jaký typ hotelu jde. Myslel si, že jen tak poleháváme u bazénu a popíjíme koktejly. Rozhodně nejsem prudérní, ale tím co se tam dělo, jsem byla šokovaná," říká Simona.

Tvářím se, že o jeho milenkách vlastně vůbec nic nevím.
Autor: profimedia.cz
Už třetý den se však "otrkala" a začaly si s kamarádkou užívat také. Dokonce se vypravila i na nudistickou pláž, kde jí po několika skleničkách tequily oslovil sympatický manželský pár. Slovo dalo slovo a všichni tři společně zamířili do hotelu.

"Sex byl úžasný. Už druhý den po něm jsem začala být mnohem otevřenější před ostatními lidmi, chodila jsem venku jen v tangách. Za ten týden jsem měla alespoň šest otevřených setkání s muži a ženami - a bylo to tak vzrušující. Tak jsem se do toho zamilovala, že jsem se minulý rok na to místo vrátila a mám v plánu další výlet," netají se svým nadšením Simona.

Nevěra
Autor: profimedia.cz
Vypadá to, že sexuální turistika už dávno není jen "výsadou" zbohatlých zhýralých mužů, kteří trávili dovolenou v náručí roztomilých Thajek v "masážních" salónech v Bangkoku.

Stále více žen a také párů "zaplavuje" speciální hotely, které slibují natěšené milence a milenky, erotické show, ložnice se zrcadly na stropech a společné vířivky, kde jsou plavky jen přežitkem. A věřili byste, že většina z nich má plno dokonce už na dva roky dopředu?