Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Sex si neodpírejte: Tyhle polohy léčí PMS i migrénu

  • Sex dokáže vyléčit nepříjemnou bolest
    2. července 2013 | 17:00

    Proč je dobré mít sex, i když vám zrovna není hej? Jednak proto, že je sex moc příjemný, za druhé vyplavuje do těla endorfiny-hormony štěstí a za třetí proto, že těsně před orgasmem stoupne hladina hormonu oxytocin, který zažene všechny bolesti…..Tedy alespoň na nějakou dobu.

  • Stresu a depresím odzvonilo díky misionáři


    vcíme, co muži doopravdy chtějí v posteli
    Autor: Shutterstock.com
    V této poloze zasahuje partner nejcitlivější body, které jsou propojeny s plícemi a srdcem, do krevního oběhu se začnou uvolňovat T.lymfocyty, které vás zbaví nespavosti, stresu a zlepší vaši imunitu. Sezení u psychiatra už tedy nebude zapotřebí.
  • Lžičkou proti rýmě


    sex
    Autor: Shutterstock.com
    Intimní poloha na lžičku zajistí nejen příjemné zážitky, ale také dokáže zbavit rýmy a ucpaného nosu. Jak je to možné? Při orgasmu se stahují cévky blokující nos a tím dochází k jeho lepší průchodnosti. Skvělá domácí léčba, při které ušetříte za kapesníky.
  • S PMS si zajezděte na koni


    I invalidé potřebují sex. Dopřát jim ho může nová profese, zatím ale jen v Německu.
    Autor: profimedia.cz
    Jestli vás trápí bolesti břicha a s tím spojená špatná nálada, pak se vyhoupněte do sedla svého partnera a zarajtujte si na něm. Jemnými krouživými pohyby regulujte hloubku průniku, a když vám to bude příjemné, přidejte na rychlosti. A proč mít sex, když vás trápí PMS? Jednoduše proto, že díky němu se v těle zvedne hladina estrogenu a příznaky PMS se zmírní až o polovinu.
  • Propněte nohy a pomožte si od bolesti hlavy


    sex
    Autor: Shutterstock.com
    Položte se na záda a klasickou misionářskou polohu si pozměňte tím, že zvednete a propnete nohy ke stropu a roztáhněte, co nejvíce to jde. Zajistíte si tak hluboký průnik a hlavně masáž energetických drah propojených s ledvinami a játry. Ty restartují metabolismus a hlava jako střep přestane bolet. Nohy nahoře také podporují lepší prokrvení mozku a tím rychlejší odeznění bolesti. Tahle poloha navíc skvěle funguje i po bujarém večírku a léčí kocovinu.
  • Léčba zánětu močového měchýře polohou na pejska


    Sex
    Autor: Shutterstock.com
    Klasická poloha zezadu, kdy žena klečí na všech čtyřech a muž do ní proniká zezadu, dokáže učiněné divy. V této poloze vám totiž partner dráždí body spojené s ledvinami a tím zbavuje bolestí a zánětů močového měchýře. Tuto léčbu ale stejně budete muset spojit s užíváním medikamentů, ale upřímně, proč si ještě k práškům nepomoci, když je to navíc tak příjemné.

Klíčová slova:  sex, láska, zdraví, bolest hlavy, migréna, deprese, stres
Diskuse ke článku
.