Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Příběh čtenářky: Na sex nedošlo, nad námi se houpal oběšenec

Místo romantiky nás v lese čekal šok!
22. června 2013 | 06:00

Zážitek, o kterém jsem se rozhodla vám napsat, se stal už dávno, ale ještě dnes mě z něj mrazí.

Bylo mi dvacet, můj přítel přišel právě z vojny a my se rozhodli, že začátkem léta pojedeme na motorce k příbuzným na jižní Moravu. Těšili jsme se, že budeme celý týden spolu. Jen sami, jeden pro druhého. Každý jsme totiž bydleli ještě u svých rodičů.

Teta a strýc byli silně nábožensky založení lidé a nějaké nocování ve společné posteli před svatbou bylo u nich absolutně tabu. Každému nám ustlali v jiné
místnosti. Ani tajně jsme k sobě v noci nemohli, musela bych přejít pokoj, kde spala tety maminka, stará paní, která měla lehké spaní.

Honda VFR 1200 F
Autor: archiv Jaroslav Vavera
Řekli jsme si, že si druhý den vezmeme deku a pojedeme se na motorce pomilovat někam do přírody. Chtěli jsme si být jistí, že nás nikdo nebude rušit, a tak jsme zajeli hluboko do lesa. Byl tam sice zákaz vjezdu, ale my nechtěli riskovat, že nás někdo uvidí.

Na jednom hezkém místě jsme zastavili, na zem rozložili deku a nedočkavě se na ni vrhli. V prvotní roztouženosti jsme ani nepostřehli, že je tam něco nepříjemně cítit. Mirek najednou zůstal jako zkoprnělý a veškerá chuť na milování ho přešla.

Mladík se rozhodl spáchat sebevrařdu a oběsil se
Autor: Profimedia.cz
„Evo, tamhle visí oběšenec!“ Podívala jsem se směrem, kam ukazoval, a vykřikla hrůzou. Skutečně, kousek od nás viselo na stromě tělo muže! Musel tam být už pěkných pár dní, nebyl na něj hezký pohled a vítr k nám nesl
zápach mrtvoly.

Rychle jsme skočili na motorku a odjeli z lesa. Cestou jsme se dohodli, že svůj nález nahlásíme na stanici VB. Policista chtěl nejdříve vědět, co jsme tam dělali, a hlavně proč jsme jeli na motorce do lesa, když je tam zákaz vjezdu. Potom nás naložil do auta a vrátili jsme se společně na místo činu, což bylo velice nepříjemné. Pak zase zpátky na stanici sepsat protokol.

Neustále se ptal na stejné věci kolem dokola a nakonec řekl, ať se nevzdalujeme nikam daleko, kdyby ještě potřeboval nějaké informace. My se těšili, jak si objedeme a prohlédneme zámky na jižní Moravě, a hlavně že
budeme sami.

Policie našla mrtvolu muže v lese
Autor: profimedia.cz - ilustrační foto
Místo toho jsme zůstali v domě se starou paní, která ani nevyšla na chvíli z domu. A teta se stejně dozvěděla, co se stalo. Pochopitelně jí došlo, co jsme chtěli v lese dělat. Ten policista totiž za námi přišel i domů…

Od té doby uplynulo celých třicet let, my jsme už dlouho manželé, ale na svou první dovolenou, která vůbec nebyla podle našich představ, jsme nikdy nezapomněli.

Čtenářka Eva

Autor: připravila: dit