Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Muži nebo ženy? Tohle jsou soutežící o nej travestitu!

1. února 2013 | 06:00

V New Yorku se to hemžilo sexy ženami. Někomu by se možná mohlo zdát, že byly příliš zmalované. A taky že bylo proč. Začala totiž nová řada reality show, ve které se hledá ten nejlepší (a nejlépe vypadající) travestita!

RuPaul's Drag Race je americká populární reality show, kde hledají nejlepšího travestitu.

Například taková Penny Tration se vyžívá v extravagantních parukách a na jejím facebookovém profilu najdete spousty opravdu originálních vývorů. Ovšem na této akci to maličko přehnala s make-upe a nápadně se pak podobala čarodějnici Uršule z pohádky o malé mořské víle Ariel, nemyslíte?

uršula
Autor: Facebook.com, Profimedia.cz

Další muž, převlečený za ženu, který okamžitě zaujme svým vzhledem, je Nikki Exotika. Dlouhé blonďaté vlasy, hubený obličej a dokonalý make-up, kazí tvrdý a vyloženě mužský obličej.

Nejvíce přesvědčivě ale vypadá Alyssa Edwards, která má i bez tuny make-upu stoprocentní ženské rysy.  A troufáme si tvrdit, že i jako muž by možná stála za hřích!

V příštích dnech by se mělo rozhodnout, kdo z transvestitů vyhraje tuto přestižní reality show. Už máte svého favorita? Pokud ne, tak si prohlédněte naší fotogalerii a rozhodněte se, kdo vás nejvíce zaujme!

Transvestitismus je částečná porucha pohlavní identity. Jedinec při ní dosahuje sexuálního vzrušení či jen psychického uspokojení tím, že se převléká do šatů opačného pohlaví, anebo že vystupuje v sociální roli opačného pohlaví. Přitom však zůstává zachována sexuální identifikace jedince (transvestitní muž se tedy cítí být mužem, není nespokojen se svým pohlavím a netouží po jeho operativní změně, na rozdíl od transsexuála).

Většinou, nikoliv však výlučně, se transvestitismus týká heterosexuálních mužů. Těm, ačkoli jsou schopni sexuálního styku se ženou, nepřináší skutečné uspokojení a jejich sexuální apetence bývá nízká.

zdroj: wikipedia.org

Autor: ema
Video se připravuje ...