Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Šílená obsese: Žena je závislá na mrkvi. Má ji všude, dokonce i 36 tetování!

23. března 2012 | 12:22

Mrkvová královna. 36 tetování s motivem této oranžové zeleniny, více než 1000 kusů doplňků (magnety, hrnky, hračky) v domě, které jí zaberou zhruba pět hodin denně, když z nich chce otřít prach. Zizi Howell z Kalifornie je posedlá mrkví.

Mysleli jste si, že jste pošahaní, když skladujete staré útržky novin? Ne tak docela. Zizi Howell vystoupila v show, která se jmenuje: My Crazy Obsession, v překladu: Moje šílená obsese/závislost. Zde se představila jako posedlá milovnice mrkví.

Jedna mrkev a láska jak trám

Mrkvová královna: Zizi Howell je natolik fascinována obyčejnou mrkví, že motiv téhle zeleniny má po celém bytě a dokonce i na celém těle.
Autor: reprofoto TLC
Jedna z nejšťavnatějších částí epizody byla, když paní Howell vyprávěla, jak se poznala se svým manželem. Prý to bylo tak, že hodila mrkví na rockovém koncertě a ta muže trefila do hlavy. Pak se vzali, milují se a prý žijí velmi spokojeně. (Zřejmě se poté úplně zbláznil a ženu pojal za svou právoplatnou choť. A nebo je to převtělený králík?)

Další zajímavou částí pak bylo, když vzala celý štáb na výlet. Kam myslíte? K sobě na zahrádku, kde by pěstovala své oranžové kamarádky? Ale kdepak! Na rockový koncert. Který byl uspořádán v mrkvovém duchu.

Mrkvová královna: Zizi Howell je natolik fascinována obyčejnou mrkví, že motiv téhle zeleniny má po celém bytě a dokonce i na celém těle.
Autor: reprofoto TLC

Mrkve kam se podíváš

Divákům show ukázala "mrkvovou" komodu, kterou si nechala vyrobit speciálně na míru. Tu ovšem nepoužívá ke skladování zeleniny, ale zavírá do ní popel své matky.

K našemu údivu má Zizi fialové vlasy. Proč, se jí moderátor ani nestačil zeptat, protože si do nich pohotová žena okamžitě začala strkat kousky mrkví, které jí slouží jako natáčky.

Proč ne? Když má člověk po ránu hlad, hned si může chroupnout nějakou tu mrkvičku. Mít vlasy oranžové, natáčky by se zřejmě nedaly identifikovat. 

A jaký je důvod její posedlosti? "Chci jen mít nejvíc mrkví na světě," uzavírá paní Howell.

Autor: ema