Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vladimír (20): Opustila ho, teď ji žádá o ruku prostřednictvím Blesku!

Fotografie
15. prosince 2010 | 14:16

Potkali se v baru a hned se mu zalíbila. Pak spolu rok chodili a dalších 3,5 roku spolu žili. Najednou to ale začalo skřípat. Před měsícem Pavla (23) Vladimíra (20) opustila. Mladík svou bývalou přítelkyni ale pořád miluje a nedokáže na ni zapomenout. Chtěl by, aby se k němu vrátila, a prostřednictvím Blesku ji žádá o ruku!

Pavla s Vladimírem spolu začali žít v domě jeho rodičů v Odřepsích u Poděbrad po roční známosti. „Pořád jsme někde cestovali, pořád jsme byli spolu. Po nějakém čase jsem začal podnikat, nejdřív jsem prodával autodíly a později jsem si vzal hospodu se sálem. Chtěli jsme tam pořádat rockové zábavy,“ vyprávěl Blesku Vladimír Netík.

Pak ale přišla krize a nebylo už kde brát peníze na provoz. Vladimír musel hospůdku pustit a pár týdnů nemohl najít žádnou práci. Jako bubeník navíc trávil hodně času v pronajaté zkušebně. Právě v tu chvíli začal jejich vztah
krachovat.

„Vím, že jsem udělal chybu, měl jsem se Pavle víc věnovat. Mnohokrát jsem ji chtěl požádat o ruku, ale čekal jsem, až budu schopný zabezpečit sebe i ji. Obrovská chyba byla, že jsem jí málo dával najevo, jak moc ji miluju,“ tvrdí Vladimír.

Zoufalý mladík, který má už novou práci a v Kolíně sehnal vlastní byt, na svou bývalou dívku prý myslí, kudy chodí. „Chtěl bych, abychom mohli začít znovu. Pavlo, vrať se ke mně! Žádám tě o ruku!“ vyznává Pavle lásku prostřednictvím Blesku Vladimír.

Tak tohle zbylo Vladimírovi po jeho lásce Pavle. Jedna jediná společná fotka...
Autor: Jan Dočekal

Tak tohle zbylo Vladimírovi po jeho celoživotní lásce Pavle.
Jedna jediná společná fotka...

Autor: Jan Doležal, lenak