Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Pavla a Vladimír jsou opět spolu: Díky Blesku!

17. prosince 2010 | 05:00

Po rozchodu s dívkou měl zlomené srdce, a proto ji prostřednictvím Blesku požádal o ruku. Poté, co si Pavla Černovská (23) přečetla v novinách vyznání lásky od Vladimíra Netíka (20), s nímž se v listopadu rozešla, nedokázala zadržet slzy. Ani ona na něj nemůže zapomenout.

Oba chtějí začít znovu a na Štědrý den Vladimír prý navlékne Pavle zásnubní prsten! Žádost o ruku na stránkách Blesku zapůsobila okamžitě. „Když jsem uviděla v novinách svoji fotku, nejdřív jsem myslela, že se mi to zdá. Pak jsem si přečetla, že mě Vladimír žádá o ruku, a rozplakala jsem se. Hned jsem Vláďovi volala, že se musíme vidět,“ popisovala Blesku Pavla a dodala: „Já jsem na něj totiž také neustále myslela, protože ho mám pořád ráda.“

Vladimír měl ale zpočátku obavy. „Když mi zavolala, bál jsem se zvednout telefon, protože jsem vůbec netušil, co uslyším,“ přiznal mladík. Jakmile se ale oba včera po měsíci odloučení znovu sešli, bylo všechno jasné. Chtějí začít znovu a oslavit spolu Vánoce. „Jsem šťastný. Už dlouho mám doma schovaný zásnubní prsten. Na Štědrý den ho Pavle navléknu na prst,“ dušuje se Vladimír. A Blesk bude u toho!

Autor: Jan Doležal, koj