Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Spala se synem! Teď je jí to líto!

Sword po svém zatčení, když vyšlo najevo, že svedla vlastního syna
14. července 2010 | 06:10

Pro každého mladého muže se jedná o splněný sen. Na internetu si ho najde starší přitažlivá žena, chce se s ním seznámit a nakonec spolu skončí v posteli. Tento sen se ale rázem změnil v noční můru, když se z mladíkovy (16) nové známosti vyklubala jeho biologická matka.

Aimee Louise Sword (36) z amerického Detroitu dala jako devatenáctiletá svého novorozeného syna k adopci. Nechtěla ho vychovávat jako svobodná matka.

Před dvěma roky se ho ale rozhodla vyhledat na internetové sociální síti Facebook. S tehdy ještě čtrnáctiletým synem si začala nejprve psát a posléze došlo i na schůzky. Netrvalo dlouho a navázali spolu sexuální vztah.

Sword si odsedí jen devět let

Zvrácené praktiky matky ale praskly, když se mladík svěřil se svým novým objevem adoptivním rodičům. Ti vše oznámili policii, která ženu obvinila z incestu a sexu s nezletilým, za což jí hrozilo devět až třicet let vězení.

Její syn vypověděl, že spolu měli opakovaně styk, ale není známo, zda věděl, že se jedná o jeho biologickou matku.

Podle amerických psychologů ne. Sword se nakonec domluvila se žalobcem a vinu vzala na sebe. „Sama nemůžu uvěřit, co jsem udělala. Je mi to tak neskutečně líto,“ řekla u soudu. Díky svému doznání si odsedí jen devět let, ale její vlastní syn může mít zničený milostný a sexuální život už nadosmrti…

Autor: INT, shp