Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Těhotná prostitutka Monika: Byla jsem úspěšná podnikatelka!

Těhotná prostitutka Monika si jako kdysi úspěšná podnikatelka zvykla na život v přepychu...
20. dubna 2010 | 11:20

Vystudovala vysokou školu, založila firmu a vydělávala statisíce. Měla přítele a velké plány. Pak ale přišel krach a doslova o všechno přišla. Teď je v devátém měsíci těhotenství a na živobytí si vydělává tělem. Přinášíme dvě odvrácené tváře života bývalé podnikatelky a současné prostitutky Moniky (37).

Monika (37) byla úspěšnou podnikatelkou ve stavebnictví. Její firma se 24 zaměstnanci vydělávala měsíčně 4 000 euro (104 tisíc korun). Pak ale přišly problémy a firma se dostala do finančních potíží.

"Moje firma dodávala materiál pro jednu z největších stavebních společností na Slovensku. Ta mi ale po čase přestala proplácet faktury," začíná vyprávět svůj příběh Slovenka Monika, která má bakalářský diplom v projektování inženýrských sítí.

Výplaty dávala ze svého

Monika situaci nevzdávala. Firmu se podle vlastních slov snažila udržet při životě a výplaty zaměstnancům dávala z vlastních úspor. Záchrana společnosti se ale nekonala, firma zkrachovala a z ušetřených peněz jí nezbylo ani euro.

Zkrachovaná podnikatelka navíc zjistila, že je těhotná. Když to řekla příteli, s nímž už měla dvě děti, opustil rodinu s tím, že je bisexuál a má raději muže. Monika zůstala sama a bez peněz. Výživného se nedočkala.

"To byl největší podraz v mém životě. Najednou jsem byla sama s dětmi, bez práce, bez prostředků. Ptala jsem se sebe sama, jak nás zabezpečím," popsala.

Obyčejná práce jí už nevoněla

Monika byla zvyklá na vysokou životní úroveň, práce za 300 euro měsíčně (zhruba 7 800 Kč) proto odmítala. V šestém měsíci těhotenství na internetu našla nevšední sexuální nabídku štedrého muže. Rozhodla se mu ji splnit.

Muž chtěl prožít erotiku s těhotnou a byl ochotný zaplatit za hodinu potěšení 150 až 1 500 euro (3 900 až 39 000 Kč). Monika neváhala. Stala se z ní prostitutka s bříškem. Za peníze souloží i přesto, že už je v devátém měsíci.

Jsou milí a štědří

"Není to nic těžkého. Existuje hodně mužů, které přitahuje sex s těhotnou. Podle mých zkušeností jsou milí a hlavně štědří. Sex pro ně není prvořadý, jde jim spíš o polaskání s tělem těhotné," tvrdí vysokoškolačka Monika.

Monika si službami dokáže měsíčně vydělat až 3 500 euro (zhruba 91 000 Kč). Svoje služby poskytuje doma. A to i přes to, že za dveřmi ložnice si právě hrají její děti...

Po porodu chce pokračovat

Povolání prostitutky se Monika nechce vzdát ani po porodu. Je si ale vědoma toho, že sex s ní už nebude mít tak vysokou cenu jako nyní.

Podle slovenské socioložky Zuzany Kusé je pro lidi, kteří si žili na velmi vysoké úrovni, propad do chudoby katastrofálním rozdílem životních možností. "Lidé, kteří to zažijí, mají velmi silnou potřebu vyzkoušet jakékoliv možnosti jak se vrátit zpět, nebo se alespoň přiblížit předcházející životní úrovni," popsala pro Cas.sk Kusá.

Příběh prostitutky Moniky přinese v úterý v 17,30 slovenská TV Markíza.

Autor: Čas.sk, jos