Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Přiznala se mi, že je lesbička

Holky s holkama
13. října 2009 | 12:54

Když se mi Kamila svěřila s tím, že ji přitahují ženy, bylo to jako ledová sprcha. Sympatie mi projevila, protože chtěla přibrat muže pro milování se svou přítelkyní.

Kamilu jsem poznal na oslavě narozenin své matky, kde jsem tehdy byl se svou těhotnou manželkou Petrou a s dcerou. Po třech letech od této akce jsem se rozvedl a odstěhoval se k rodičům, než si najdu vlastní bydlení. Jednou o víkendu mi bratr řekl, že bychom raději měli odjet, protože se tu schází matčiny kamarádky a přijíždí Kamila, aby jim udělala kosmetiku. Kamila naštěstí přišla dřív, než jsem stačil odjet. Měla krásný úsměv a mně se zdálo, že jsem jí sympatický. Její návštěva mi udělala dobře, i když jsem věděl, že si potřebuji trochu urovnat život. V týdnu mi ale přišla SMS zpráva k svátku, nakonec jsme si začali psát a jednoho dne mě pozvala na kávu k sobě do salonu.

Strávili jsme spolu krásné a pohodové chvíle. Poté jsme si opět psali a došlo to tak daleko, že mě pozvala k sobě domů. Nemyslel jsem si, že je to zrovna nejlepší nápad, ale souhlasil jsem. Ten večer se nic nestalo, ale přesto to bylo nádherné. Já jsem ale nevěděl, zda se mám pouštět do vztahu, když toho ještě potřebuji tolik dořešit.

S Kamilou máme dvě děti a já jsem ten nejšťastnější muž na světe.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

Po několika dalších esemeskách mi Kamila oznámila šokující zprávu. Přitahují ji ženy. Bylo to jako ledová sprcha. Najednou jsem měl dost času a veškeré plánování bylo k ničemu. Stále mi ale vrtalo hlavou, proč mi také projevovala svoje sympatie a proč mě k sobě zvala. Nakonec jsem zjistil, že jsem všechno špatně pochopil. Snažila se mi jen říct, že by se se mnou chtěla milovat ve třech, ještě se svou kamarádkou. Já jsem ale měl úplně jiné představy. Chtěl jsem si v tom udělat jasno, a proto jsem za ní opět vyrazil. Když jsem ji ale spatřil, nemohl jsem si pomoct a musel jsem jí políbit. Líbilo se jí to a strávili jsme spolu nádhernou noc a od té doby jsme se začali scházet stále častěji.

Jednoho dne mi ale zavolala s tím, že se mnou potřebuje nutně mluvit. Sešli jsme se v kavárně a Kamila na stůl přede mě položila těhotenský průkaz. Krve by se ve mně nedořezal, myslel jsem si, že si dělá legraci, ale nedělala. Za každou cenu si chtěla dítě nechat. Narychlo jsme se  proto vzali, i když moje matka z toho nebyla příliš nadšená. Narodila se nám krásná holčička Eliška a dneska má i bratříčka Tomáška. Musím říct, že jsem nejšťastnějším mužem na světě a jsem rád, že jsem Kamilu poznal.

Čtenář Radek

Autor: připravila: mif