Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dospělou dceru zamkli v kůlně na 6 let, nelíbil se jim její přítel

Zubožená žena byla v příšerných podmínkách držena rodiči v kůlně jako nějaké nebezpečné zvíře.
9. března 2015 | 08:00

Tomu se říká skutečné domácí vězení! V příšerných podmínkách, bez dostatku jídla a pití, možnosti umýt se i bez přístupu na toaletu musela mladá žena strávit dlouhých šest let. A to jen proto, že rodiče neschvalovali výběr jejího partnera.

Manželský pár z Číny teď čelí obvinění z únosu. Krutí rodiče zamkli svou dceru Zhang Qi v kůlně poté, co neschválili volbu jejího přítele. Nepomohlo ani to, když jim řekla, že už se s mladíkem rozešla.

Čtyřiadvacetiletou dívku zavřeli v kůlně na svém pozemku. Lidem, kteří se po ní ptali, tvrdili, že je dcera duševně nemocná a doma že ji drží pro její vlastní ochranu.

Sousedé, kteří o vězněné ženě věděli, nedokázali ze strachu z manželů zavolat policii. Celá věc vyšla najevo až poté, co jeden člověk, který zde byl u příbuzných na návštěvě, náhodou uviděl vyhublou špinavou ženu spící na hromadě slámy, kolem které se válí jídlo a odpadky.

Rozhodl se proto zavolat policii. Řekl jim, že ti lidé tam drží dceru jako nějaké zvíře. Byl to právě on, kdo zveřejnil fotky na internetu. Policie pak zaútočila na dům a zuboženou Qi zachránila.

Autor: red