Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

"Oplodnil mě Satan! Moje dítě bude prezidentem USA," tvrdí těhotná žena

15. prosince 2014 | 12:00

Vyvolená samotného vládce pekel nebo šílená sektářka, která patří do blázince? To poznáme za třináct let. Tou dobou totiž prý její dítě, které je potomkem ďábla, převezme vládu nad světem...

"Satan mi řekl, že abych mu porodila a vychovala syna," říká satanistka Isabella Miroslav z Texasu. Ta byla podle svých slov loni oplodněna samotným Satanem a už brzy porodí jeho dítě. Šokující zpověď přinesl server stuppid.com*.

"Jakmile bude našemu dítěti dvanáct let, stane se prezidentem Spojených států a vytvoří jednu jedinou světovou vládu," dodává mladá žena, kterou prý pekelník navštívil zcela nečekaně jednou v noci před spaním, právě když ukončila modlitbu k Princi temnot.

Isabella Miroslav tvrdí, že čeká dítě se samotným vládcem pekla.
Autor: stuppid.com
"Náhle se přede mnou zjevil, poručil mi, abych se svlékla a pak se se mnou pomiloval," tvrdí Isabella. Syna chce pojmenovat po otci Satan junior.

Na otázku, proč si vládce pekel přeje, aby jeho syn vytvořil jednu světovou vládu, vysvětluje:

"Bude tak jeho prostřednictvím moct snadněji kontrolovat všechny duše. Připravuje se tak na návrat Ježíše Krista, ke kterému má dojít za třináct let. Když totiž všechny duše ovládne, budou Ježíš oslaben a Satan ho tak může snadno zničit a pak napadnout nebe, kde on a jeho démoni zabijí všechny anděly a Boha. Pak se Satan, jeho démoni, jeho syn a já přestěhujeme do nebe, většina všech ostatních půjde do pekla a země zůstane pro všechny lidi, kteří přijmou Satana jako svého krále."

*Server stuppid.com přináší neověřené informace, naše redakce proto neručí za jejich pravdivost.

Autor: red