Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

12 důvodů, proč se těšit na stáří. Tohle bude konečně stát za to!

  • 16. června 2017 | 06:00

    Na dobu po sedmdesátce se můžete dívat jako na zoufalé období plné smutku, nemocí a osamění. My jsme se rozhodly najít jeho světlé stránky. Některé vážné, některé vtipné. Tak schválně, taky vidíte sklenici poloplnou?

  • Můžete chodit spát v osm hodin

     

    Autor: Profimedia

    Nikdo vám nebude vyčítat, že s vámi není legrace, když si vlezete do postele v půl deváté. Spát můžete, kdy se vám bude chtít a jak dlouho budete chtít.

     

     

  • Všude dostanete slevu

    Autor: Profimedia

    Na cestu vlakem, lístky do kina, na vstup do divadla, na jízdu MHD, prostě skoro všude. Takže pokud vám zdraví slouží, můžete si užívat cestování i kulturu mnohem víc než dřív.

     

  • Vyhodíte jehly i mini

    Autor: Profimedia

    Nikdo po vás nebude chtít (ani vy sama), abyste trápila nohy chůzí na podpatcích a přemýšlela nad módními trendy. Ať žije pohodlí!

     

  • Posedíte si

    Autor: Profimedia

    Co na tom, že celý den sedíte a jste schopná bez zadýchání vyšlápnout Říp – jakmile nastoupíte do MHD, máte právo zvednout kohokoli ze sedadla.

     

    Zajímá vás, co by zralé ženy udělaly ve svém životě jinak? Podívejte se na naše VIDEO:

    Video se připravuje ...
    Zralé ženy se svěřily, co by udělaly v životě jinak • VIDEO: Facebook / 3IN Intuice Instinkt Inspirace

     

  • Budete mít trendy vlasy

    Autor: Profimedia

    Stříbrná a šedivá barva na vlasech je čím dál modernější a vy ji budete mít bez špetky námahy, protože vám je tak prostě obarvila příroda.

     

  • Nejde vám to? No a co!

    Autor: Profimedia

    Že nevíte, jak se kliká myší, nejde vám parkování, zdržujete frontu? No a co! Máte na to právo a většině lidí budete připadat tak nějak roztomile staromódní.

     

  • Žádné trápení s dietami

    Autor: Profimedia

    Vy už totiž dávno budete vědět, že faldy na břiše (ani kdekoliv jinde) nemají s pocitem štěstí a spokojenosti vůbec nic společného.

     

     

  • Nemusíte si nic pamatovat

    Autor: Profimedia

    Stejně jako můžete neslyšet, projde vám i to, že si nebudete pamatovat nic, co nechcete. Nemusíte reagovat na nic, co se vám nezdá. Můžete totiž předstírat špatný sluch a nikdo se neodváží vám říct ani slovo. Na všechno nepříjemné prostě pokrčíte rameny, nasadíte nechápavý výraz a řeknete: "Promiňte, špatně slyším."

     

     

  • Nemusíte nic

    Autor: Profimedia

    Vstávat za řevu budíku, přestože byste ještě spala, jít do rachoty, kde na vás křičí šéf, vařit dětem a manželovi tříchodové menu – nic z toho nemusíte. Prostě si celý den děláte, co chcete.

     

  • Nejste profláknutá

    Autor: Profimedia

    Vzhledem k tomu, že svět internetu a sociálních sítí (od Facebooku přes Instagram po Twitter) vás minimálně částečně minul, nehrozí, že se někde objeví fotky, na kterých se po desátém panáku líbáte s kamarádkou, tančíte polooblečená na stole, nebo to, že píšete slaboduché, naštvané a sladkobolné statusy těsně po rozchodu. Víte totiž, že internet je dobrý sluha, ale zlý pán.

  • Kašlete na to, co si o vás kdo myslí

    Autor: Profimedia

    Když nemáte náladu, jste protivná, když vás někdo štve, klidně vrčíte, nebudete přece předstírat a hrát role. Ve vašem věku? To by byl nesmysl. Holce s dredy a piercingem klidně řeknete, že vypadá jako příšera, vnučce na rovinu vypálíte, že její milý je zoufalý budižkničemu, a prodavačce nepochválíte okoralé chlebíčky. Je úlevné nemuset taktizovat a smět říkat věci tak, jak je vidíte a cítíte.

     

  • Znáte se

    Autor: Profimedia

    Víte přesně, co se stane, když se nevyspíte, nemusíte přemýšlet nad tím, co máte ráda a co ne, dávno v tom totiž máte jasno. Navíc přesně znáte své tělo a podle loupání v kolenou předpovídáte počasí lépe než všichni meteorologové světa.

     

     

     

     

Autor: red
Diskuse ke článku
.