Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

7 nápadů, které musí na podzim vyzkoušet všichni zamilovaní

  • ...
    6. listopadu 2016 | 06:00

    Jste zamilovaná? Pak si užijte společný podzim opravdu naplno! Díky tipům na tradiční i originální romantické zážitky bude podzimní splín minulostí. Dejte si jen pozor, abyste svou pozitivní energií neotrávila ostatní depkaře. Nebo víte co? Kašlete na to a svou lásku si užívejte všemi doušky!

  • Masírujte se

    Domácí masáže nemusí být nebezpečné, když se naučíte, jak správně na ně.
    Autor: Shutterstock.com

    Masáže jsou intimním, uvolňujícím a emotivním požitkem. Můžete si zajít na párovou masáž, kdy bude každého ve stejný čas masírovat někdo jiný, a vy si tak maximálně odpočinete. Nebo se odvažte a zajděte spolu na lekci tantry, na které se opravdu propojíte… Jde totiž o unikátní rituál, který rozvíjí vaši tělesnou smyslnost a vede vás k objevování vzrušujících prožitků. V neposlední řadě se můžete masírovat v pohodlí domova, a jak relaxační večer zakončíte, je jen na vás…

  • Nedělejte nic!

    Aromaterapie v těhotenství
    Autor: Shutterstock

    Ideální plán na sychravý podzimní víkend? Rozhodně se doporučuje nicnedělání! Vstaňte k poledni, připravte si snídani do postele, obědvejte stylem „co dům dá“ a celý den sledujte zábavné seriály zachumlaní v peřinách. Vězte, že takový líný den je jednou za čas balzámem pro vaši duši i tělo. Prostě si dejte nohy na stůl!

  • Procházejte se a kochejte se

    Podzimní procházky mohou být velmi romantické.
    Autor: Shutterstock.com

    Barevné listí a podzimní sluníčko doslova vybízejí k romantickým procházkám. Kromě klasického výletu do města nebo parku si určitě užijete třeba i výstavu pestrobarevných dýní. Dýně jsou symbolem podzimu, skvěle chutnají a budou se vyjímat na vašich společných fotkách. Zajeďte se proto podívat třeba na dýňovou farmu Bykoš nebo na výstavu dýní v botanické zahradě v Troji.

  • Vařte

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    Není nic atraktivnějšího, než když vám muž uvaří lahodnou večeři. Za pokus ale stojí vrhnout se do přípravy pokrmů společně. Užijete si totiž spoustu zábavy a na vašem výtvoru si pak ještě víc pochutnáte. Pusťte si k vaření oblíbenou muziku a celou akci si dosyta užijte! Za vyzkoušení stojí i kurzy vaření, kde vás naučí spoustu nových receptů, které můžete pak zvesela zkoušet v teple domova.

  • Hrajte si

    ...
    Autor: Shutterstock

    Pod tímto zábavným heslem si můžete představit, co chcete… Ale my máme na mysli opravdové společenské hry. Během nich se rozvášníte, pobavíte a poznáte se zase v jiné situaci. Je vaše drahá polovička soutěživější, než jste si myslela? A pálí jí to při scrabble? Jestliže si chcete společné hry opravdu užít, pořiďte si speciální stolní hry pro dospělé. Během nich vás čeká spousta peprných otázek a hlavně intimních úkolů. Aneb kdo si hraje, nezlobí…

  • Experimentujte

    ...
    Autor: Shutterstock

    Kde jinde než v ložnici se vyplatí zkoušet stále nové a zajímavé potěšení? Sdělte svému milovanému, co se vám líbí, po čem toužíte, a co naopak váš plamínek touhy zhasíná. Odměnou vám budou opravdu nezapomenutelné chvíle plné intimity a lásky. Navíc podle výzkumů je právě podzim ideální čas na to, „zadělat“ si na miminko. To se pak ideálně narodí za teplého jara a drandění s kočárkem bude o dost snazší.

  • Plánujte

    ...
    Autor: Shutterstock

    Nemusíte hned rozebírat, jestli si pořídíte řadový domeček, dvojčátka a zlatého retrívra, stačí, když vymyslíte zábavný Silvestr nebo výlet někam za teplem. Takové plánování vás nabije spoustou pozitivní energie a podzimní splín bude v nedohlednu.

     

     

Autor: nat
Klíčová slova:  láska a vztahy, láska, zamilovaní
Diskuse ke článku
.