Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Co prozradí poloha ve spánku o vašem vztahu?

  • Podle toho jak blízko k sobě ležíte, zda se tulíte nebo se k sobě obracíte zády, je dá posoudit, jaký máte vztah
    24. května 2014 | 06:00

    Vaše tělo za vás mluví i v noci, když tiše oddychujete vedle svého partnera. To, jakým stylem usínáte a jakou polohu nejčastěji s partnerem zaujímáte při spánku, může o vašem vztahu prozradit mnohé.

  • Fotbalista


    Jak vypadá: Oba ležíte na boku, čelem k sobě a jednou nohou se dotýkáte.

    Význam: To, že se dotýkáte jednou nohou je pro vás zcela dostačující projev blízkosti. Oba máte náročný denní program a máte to rádi. Netrávíte spolu sice tolik společných chvil kolik byste chtěli, ale o to víc si je potom spolu užijete.

    Manýry a výhody: Prolenošit  celou neděli, to není nic pro vás. Raději si přivstanete a jdete si zaběhat, než jít na kafíčko do té nové kavárny o které všichni vaši známí pořád mluví.
    Podle toho jak blízko k sobě ležíte, zda se tulíte nebo se k sobě obracíte zády, je dá posoudit, jaký máte vztah
    Autor: shutterstock


  • Klasická lžíce


    Jak vypadá: Klasickou polohu lžičky zná snad každý. Ležíte těsně u sebe, na boku, ten vzadu se těsně přilne k partnerovým zádům.

    Význam: Tato poloha vypovídá o tom, že máte jasný názor na váš vztah a berete na sebe tradiční role ve vztahu. Osoba, která je vzadu, má pocit, že by měla váš vztah chránit před problémy, zatím co ten vpředu je ten citlivější. Klasičtí lžičkaři podporují jeden druhého a nikdy nechodí do postele naštvaní.

    Manýry a výhody: Váš život je především o pohodlí a milujete jídlo.
    Poloha "lžiček" svědčí o dobře fungujícím vztahu
    Autor: Profimedia.cz

  • Jednoručka


    Jak vypadá: Jeden leží na zádech s jednou rukou položenou na partnerovi.

    Význam: Jste nezávisí, ale otevřeni kompromisům. Máte jiný názor na politiku, nebo na pozici záchodového prkýnka, ale přesto v mnohém dokážete najít společnou řeč a to především, pokud se jedná o řeč lásky.

    Výhody a manýry: Romantická večeře se ve vašem případě mnohdy změní v arénu, kde si vášnivě vyměňujete argumenty. Naštěstí ovšem neexistuje nic, coby vás rozpálilo víc, než sklenka dobrého vína a pořádná výměna názorů.
    polohy spánku ve dvou
    Autor: Shutterstock.com



  • Zády k sobě


    Jak vypadá: Každý z vás leží na své straně postele a jste k sobě otočeni zády.

    Význam: Usínat v téhle pozici může znamenat, že jste prostě jenom praktičtí. Máte přeci tak velikou postel, tak proč se mačkat. Ovšem může to také značit jistou odtažitost a nevyřešené problémy.

    Výhody a manýry: Vy milujete umění, on sporty. Vy jste vegetariánka a on nacpe slaninu úplně do všeho. Jste úplné opaky, ale upřímně obdivujete a oceňujete vlastnosti toho druhého.
    Podle toho jak blízko k sobě ležíte, zda se tulíte nebo se k sobě obracíte zády, je dá posoudit, jaký máte vztah
    Autor: shutterstock




Klíčová slova:  láska a vztahy, spánek, polohy, poloha
Diskuse ke článku
.