Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Osudoví muži Ivety Bartošová.: Přivedli ji k šílenství?

  • Zničili Ivetu její partneři?
    2. května 2014 | 06:00

    Zesnulá zpěvačka Iveta Bartošová celý život hledala toho pravého muže celý svůj život, ale dá se říct, že pokaždé šlápla vedle. Připomeňme si muže, kteří kteří prošli jejím životem.

  • Petr Sepéši

    Zpěvák Petr Sepéši byl Ivetinou první láskou. Spojili se i po profesionální stránce a nazpívali spolu například obrovský hit Knoflíky lásky. Petr se otáčel za každou sukní a Iveta nebyla jediná, s kterou udržovat milostný poměr. V roce 1985 tragicky zahynul při autonehodě. Tehdy mu bylo pouhých 25 let.545732:gallery:true:true
  • Michal Penk

    Další Ivetin osudový muž Michal Penk byl také z hudební branže. Vztah se po roce rozpadl, protože Michal se na Kubě nechal svést místní kráskou. V 90. letech měl Penk velké problémy s drogami a Iveta si zřejmě oddechla, že to tenkrát tak dopadlo.
    Michal Penk v současné době nevypadá příliš dobře...
    Autor: Herminapress.cz
  • Ladislav Štaidl

    Díky vztahu s hudebníkem Ladislavem Štaidlem se Iveta dostala na pěvecké výsluní. Tenkrát si všichni mysleli, že je to ten pravý. Společně mají syna Artura. Svůj vztah nikdy nezpečetili svatbou a tak bylo jednodušší ho po několika letech ukončit. V současné době má Štaidl Artura ve své péči, a tak tomu bude i po Ivetině smrti.
    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Rudolf Hrušínský nejml.

    Tento románek proběhl během natáčení filmu Svatba upírů, ve kterém si Iveta a Rudolf zahráli hlavní postavy. V té době Iveta žila se Štaidlem. Ten se o nevěře dozvěděl a to byl údajně důvod jejich rozchodu. Poté se Iveta poprvé pokusila o sebevraždu.
    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Karol Csino

    Slovenský herec a zpěvák Karol Csino se objevoval po Ivetině boku zhruba dva roky. Dokonce ji pravidelně navštěvoval během jejího pobytu v kroměřížské léčebně, kde se léčila ze závislosti na prášcích. Nakonec jejich vztah neustál problémy a rozpadl se.
    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Zdeněk Podhůrský

    Vztah s moderátorem a hercem Podhůrským vydržel Ivetě 7 mesíců. Zdeněk se údajně stále stýkal se svojí bývalou manželkou a to se Ivetě nelíbilo. Její další pokus o sebevraždu donutil Zdeňka ze vztahu s Ivetou rychle vycouvat.
    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Roman Hanke

    Věčnou lásku se sympatickým veterinářem přáli Ivetě všichni její fanoušci. Bohužel ani tento muž Ivetu nezastavil od alkoholu a pojídání prášků. Hanke ji vytrvale chodil navštěvovat na psychiatrickou léčebnu, ale jednoho dne mu došla trpělivost a s Ivetou se rozešel.
    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Jiří Pomeje

    V roce 2008 se Iveta rozhodla do toho konečně "praštit" a provdala se za producenta Jiřího Pomeje. Ale ani pompézní svatba nezaručila celoživotní štěstí. Pomeje sice přijel na bílém koni, ale ten pravý princ to rozhodně nebyl. V roce 2010 přichází rozvod, nekonečné "házení špíny" a tahanice o majetek.
    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Domenico Martucci

    V roce 2011 se z ničeho nic objevuje po Ivetině boku tajemný hrabě z Itálie. Ten Ivetě slibuje, že se stane hraběnkou na jeho panství a vozí ji do Itálie a zpět. Ivetin psychický stav se viditelně horšil. Těsně před rozchodem se Iveta hroutí, musí do nemocnice a Martucci "bere roha".
    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Josef Rychtář

    Po rozchodu s temperamentním hrabětem nachází Iveta útočiště u svého osobního ochránce Josefa Rychtáře. Ten později opouští svou manželku Darinu a stává se oficiálním partnerem Ivety Bartošové. Slávu si evidentně užívá a začíná se chovat trochu divoce. Nejdříve údajně napadá svou manželku Darinu, poté tajného ctitele Macuru a nakonec i Ivetu. Před mužem, který byl považován za zachránce, se nakonec Iveta musela nechat zachránit svým obdivovatelem Macurou. Později se tvrdila, že byla unesena. Na podzim loňského roku se za Rychtáře provdala.

    Těsně po Ivetině tragické smrti našla policie zoufalé SMS zprávy, které zpěvačka posílala svým známým. Stálo v nich, že je nešťastná, bojí se a chce se rozvést.

    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Zdeněk Macura

    Zdeněk Macura je dlouholetým Ivetiným obdivovatelem. Překonal i několik "nakládaček" od Rychtáře a nakonec ji "hrdinně" osvobodil (podle některých unesl) z jeho spárů. Rychtář tvrdí, že byla Iveta unesena a Macura je nebezpečný.

    ...
    Autor: profimedia.cz

Autor: red
Diskuse ke článku
.