Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Už vás partner při sexu svázal? Ne? Vyžeňte nudu jemnou bondáží!

  • 17. května 2023 | 06:00

    Jak moc jste kdy byla odvážná za dveřmi ložnice? Máte pocit, že by váš sexuální život potřeboval trochu vzpruhu a při pomyšlení na to, jak vás někdo svazuje či naopak se vám ježí vzrušením chloupky na zátylku? Není nic snazšího než udělat krok a skočit do nového dobrodružství.

    Mnohdy se stává, že neznalost tématiky nebo nezkušenost lidi odrazuje, protože nás všeobecně mnohdy to nové a neprobádané trochu děsí. Žádný učený z nebe nespadl a nemusíte si hned počínat jako zkušená domina nebo subinka. Jak se říká, vše, co nás donutí vyjít z komfortní zóny je nezapomenutelným zážitkem. Zkuste se tedy inspirovat polohami a jednoduchými radami, které vás vezmou na neprošlapanou cestičku slasti.

  • Proč nás BDSM vzrušuje

    Dominance a submisivita jsou klíčovými prvky BDSM, jak se souhrnně nazývá soubor sexuálních praktik zahrnujících bondage a disciplínu (BD), zmíněnou dominanci a submisivitu (DS) a sadismus a masochismus (SM). Zdaleka přitom nemusí jít o drsné hrátky na hranici bolesti, to je mýtus, který od vyzkoušení BDSM praktik odrazuje spoustu lidí, přestože je vnitřně lákají. Také není pravda, že by byla dominance výsadou silnějšího pohlaví, a ženy by se měly podvolovat. Například v průzkumu věnovaném erotickým fantaziím Čechů se svěřilo 45 % žen a 40 % mužů, že v sexu rádi dominanci a submisivitu střídají. A právě díky jemnému svázání svého drahé polovičky to můžete být vy, kdo vezme otěže do rukou!

    „Svazování umožňuje kreativně si hrát s pohybovou i zrakovou stimulací. Tyto prvky pak vytvářejí intenzivní a nezapomenutelnou zkušenost, kterou si může každý člověk přizpůsobit svým preferencím. Vše by se však mělo zakládat na vzájemné dohodě, protože BDSM není o násilí, ale o souhlasné hře. Pokud vás tedy vzrušuje představa lehké nadvlády nad svým partnerem, ujistěte se, že i jeho to láká,“ vysvětluje Michaela Hrubá z českého online sexshopu YOO.cz.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Už budu! Bolest je jen jeden z prostředků, říká domina Jenny • VIDEO: pdc, ub, Jedlička, Marek, Chebotareva

  • Bondáž má svá pravidla

    Nikdy nenechávejte svou lásku osamotě. Jakmile někoho jednou svážete, přebíráte za něj zodpovědnost. Domluvte si bezpečné slovo nebo gesto. Přijde vhod, když bude svazovanému něco nepříjemné. Tento signál vždy znamená okamžité ukončení veškerých aktivit. Dál ani krok! Svou oběť vášní dobře vnímejte, dech, nepohodlí, teplotu a barvu svázaných končetin. Pokud něco není v pořádku, ihned rozvažte. Nepouštějte se do bondage pod vlivem alkoholu a omamných látek. Šikovnost vazače je pod vlivem mnohem horší, posunutý je i práh bolesti svazované osoby. Nepokoušejte se o nic komplikovaného bez znalostí a zkušeností. Pokud vás láká pokročilejší bondage a ani jeden z vás nemá zkušenosti, nejprve je načerpejte od někoho třetího, kdo ví jak na to. Věděla jste, že dokonce existují workshopy, které si snadno vygooglujete?

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Pornoherečka radí: Jak si říct, když chcete naplácat • VIDEO: BPŽ

  • Improvizaci se meze nekladou

    Pomůcky pro svazování prodávané v sexshopech jsou většinou ze šmrncovních materiálů, jako je satén, kůže nebo latex. Časem si je asi budete chtít pořídit, ale pro začátek si bohatě vystačíte s tím, co najdete doma, stačí být trochu kreativní. Dobře poslouží třeba šátky nebo kravaty, klidně ale i povlaky na polštáře. Jednoduše také s pomocí běžných pomůcek zařadíte do bondage hru se smysly. Přidejte šátek či stuhu přes oči nebo špunty do uší, abyste umocnili zážitek, ať už svůj nebo partnerův.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    O čem se mlčí: BDSM - Co to znamená a co se pod zkratkou skrývá? • VIDEO: Videohub

  • Znehybněný misionář

    Věčná klasika, která se nikdy neomrzí – přece jen pohled z očí do očí je prostě hot. Navíc je misionář nejsnazší možná pozice pro bondage začátečníky. Jednoduše si lehněte na záda s rukama nad hlavou a roztaženýma nohama, a nechte partnera připoutat vám zápěstí a kotníky k rámu postele.

  • Divoká kovbojka

    Nebo spíš „na koníčka“...? Jak je libo! Každopádně se v této pozici stáváte neohroženou jezdkyní. Jak na to? Ať si partner lehne na záda a svažte mu zápěstí a kotníky, buď k sobě, nebo k rámu postele. Pak už stačí jen nasednout a vyrazit. Je čistě na vás, jestli pozici využijete pro penetraci, nebo se zaměříte spíš na stimulaci svého klitorisu.

  • Smyslný tanec na klíně

    Vzrušuje vás představa stát se na chvíli svůdnou tanečnicí? Usaďte svého drahého na židli s kotníky jemně svázanými k sobě a stejně mu svažte i zápěstí za opěradlem židle. Nažhavte ho nejprve striptýzem a svlékejte se těsně před ním. Může se dívat, ale nesahat, koneckonců ani nemá jak! Teprve až vy budete chtít, rozjeďte tanec svých boků v jeho klíně.

Diskuse ke článku
.