Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Jednu vaginu má na práci, druhou pro manžela. A vydělává miliony

27. dubna 2023 | 06:00

Australanka Evelyn Miller (31) ze svého handicapu udělala přednost. Narodila se totiž se vzácnou malformací dělohy, která ji jako mladou dívku dost potrápila. Ale nakonec se s ní naučila žít a vydělává si díky ní měsíčně astronomické částky.

Evelyn Miller z australského Gold Coast byla diagnostikována s něčím, co se latinsky nazývá uterus didelphys. Znamená to, že ji příroda „obdařila“ dvojitou dělohou, dvěma sadami vaječníků a dvěma vaginami a vše je plně funkční. Na tuto abnormalitu se přišlo až v jejích devatenácti letech. Poprvé si všimla, že je něco v nepořádku, když se snažila zavést si tampon, ale nedařilo se jí to. To bylo asi v roce 2005. Později zjistila, že je to kvůli tomu, že její močová trubice je níž, než obvykle bývá, a její dvě vaginy jsou umístěny na obou stranách.

Když jí bylo sedmnáct let, pokoušela se o první sexuální styk, ale marně. „Jako by narážel do zdi,“ vyjádřila se o tomto zážitku Evelyn. „Byla jsem frustrovaná a sex přinášel hodně úzkostí. Dlouho jsem se mu potom vyhýbala,“ svěřila se. O dva roky později, tedy v roce 2011, jí lékaři sdělili její diagnózu. To bylo zdrcující a na dívku, která žila na odlehlé farmě na samotě pouze s otcem, to zapůsobilo ještě větší nejistotou a studem za vlastní tělo.

Víte, co je to vaginální mapování? Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
Gábi se nebojí zeptat: Co je to vaginální mapování • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Touto malformací trpí pouhá 0,3 procenta žen a mnoho z nich neví, že mají tento problém, protože ne vždy jsou jasné příznaky tohoto stavu. Ty mohou zahrnovat bolest při sexu, bolestivé křeče a silné krvácení, časté potraty a předčasné porody. Obvykle se to objeví během rutinního vyšetření pánve, přičemž skenování pak potvrdí diagnózu. Může být doporučen chirurgický zákrok. U některých pacientek může tato diagnóza způsobovat neplodnost, a protože děloha je menší, může omezovat růst plodu, a tím se zvyšuje riziko potratu.

Tak dlouho Evelyn odkládala sex, až se z ní nakonec stala sexuální pracovnice. Nejdříve si začala vydělávat jako eskort, poté si v roce 2018 založila Only fans a sólovým sexem nebo sexem s partnery si nyní vydělává dvanáct tisíc liber týdně. Evelyn tvrdí, že jí odhalení jejího stavu přineslo spoustu fanoušků, kteří jsou fascinováni jejími dvěma vaginami. A jí tento zájem dělá dobře. Na TikToku má také stránku, která je více edukativní a kde se snaží mladým dívkám ukázat, jak řešit intimní problémy a nestydět se.

Evelyn svou práci sdílí se svým manželem, ale k pracovním hrátkám si přibírá i jiné muže. „Jednu vaginu mám na hraní a druhou na práci,“ tvrdí s tím, že jí to nepřijde ani jako podvádění. Její manžel Tom je evidentně charakter, kterému nevadí se o manželčinu druhou vaginu podělit s dalšími. V každém případě jim tento byznys nese obrovské příjmy. Evelyn měla obavy, že by mohla mít problémy s početím a donošením dítěte, ale nakonec se jí podařilo přivést na svět chlapečka a holčičku. „Oba se narodili velice malí a museli strávit docela dlouhý čas na intenzivní péči, ale nyní už jsou zcela v pořádku a přijde mi to jako zázrak,“ tvrdí Evelyn. Kdyby měla Evelyn nechráněný sex se dvěma muži s každým v jedné vagině, mohla by otěhotnět rovnou dvakrát a se dvěma otci. „To by se ale mému muži moc nelíbilo,“ přiznala.