Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Nejsmyslnější masáže světa! Co s vámi provede taková kluzká nuru masáž?

  • 20. března 2022 | 06:00

    Vždycky mě překvapí, když narazím na jedince, který nerad nechává své tělo hýčkat doteky masérek nebo kohokoliv jiného. Masáže jsou zdrojem pozitivních vibrací a pomáhají vyplavovat hormony štěstí. Dotek milované osoby zase posiluje intimitu ve vztahu.

    Masáže jsou oblíbenou formou relaxace a přispívají k fyzickému i psychickému zdraví. Erotická masáž je zase vítaným zpestřením milostných hrátek a často funguje jako ideální předehra. Napříč světem lze navíc najít i opravdu netradiční a originální masáže. Pojďte s námi prozkoumat masáže napříč různými zeměmi a světadíly.

  • Proč masáž?

    První jarní měsíc březen láká k očistě organismu a k uvolnění po zimních měsících. Vedle populárního detoxu se k tomu skvěle hodí masáže. Ty jsou přínosné pro tělo i pro duši – zmírňují stres, zlepšují cirkulaci krve v těle, energizují, snižují bolest svalů i svalové napětí, jsou přínosné pro imunitu. A mimo jiné bývá masáž i oblíbenou činností partnerů. „Domácí klasické i erotické masáže mezi partnery často slouží jako milostná předehra. Jsou výborným prostředkem, jak zvýšit pouto mezi partnery, protože podporují emoční i fyzickou blízkost,“ uvádí Adam Durčák z e-shopu Ruzovyslon.cz, který prodává erotické pomůcky a zabývá se zdravou sexualitou.

    Video se připravuje ...
    11 účinných omlazovacích cvičení pro obličej • VIDEO: Videohub

  • Indie: Tantrická joni a lingam masáž plná smyslnosti a sexuality

    V posledních letech na popularitě nabírá smyslná tantrická masáž. Vychází z principů a tradice staroindické tantrické filozofie a jejím cílem je nejen poskytnout komplexní relaxaci, ale i to, aby osoba přijímající tuto masáž dosáhla ponoření se do vlastní tělesnosti, sexuality a smyslnosti. „Součástí tantrické masáže mohou být i masáže intimních partií, tedy takzvané joni a lingam masáže. Joni v sanskrtu značí ženský pohlavní orgán, lingam orgán mužský. Při masáži se tak může dostavit i orgasmus, ten ale není primárním cílem. Tyto masáže se vedle požitku zaměřují také na zdraví intimních partií lidského těla,“ vysvětluje Adam Durčák.

    Video se připravuje ...
    Pornoherečka radí: Tantra je masturbace za čtyři tisíce • VIDEO: BPŽ

  • Japonsko: Lechtivá a kluzká nuru masáž

    Erotický zážitek nabízí také takzvaná nuru masáž – prastarý erotický rituál původem z Japonska. Nuru znamená v japonštině kluzký. Jde o masáž tělo na tělo, jejímž základem je co největší fyzický kontakt, masírující osoba tak používá doslova celé tělo. Klíčovým prvkem masáže je také speciální nuru gel vyráběný podle dávných receptů, jehož hlavní složkou je mořská řasa nori. Masér či masérka a masírovaná osoba jsou gelem kompletně pokryti, aby při dotyku těl nevznikalo skoro žádné tření.

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Masáž penisu v praxi a jak na to • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Singapur: Robotická masáž nejen pro technologické nadšence

    Od roku 2017 si zájemci v Singapuru mohou užít terapeutickou masáž prováděnou robotkou Emmou. Hi-tech nadšenci, kteří očekávají futuristicky vyhlížející androidí masérku, patrně budou při pohledu na ryze „strojové“ robotické rameno zklamáni, to však Emmě na funkčnosti neubírá. Zákazníci si prý pochvalují, že je její dotek od zkušené lidské ruky k nerozeznání. Díky pokročilým senzorům si Emma dokonce dokáže změřit, jak moc jsou svaly či šlachy jejího zákazníka ztuhlé, a podle toho nastaví adekvátní styl masáže.

  • Filipíny: Hadí masáž pro odvážné

    Do masérské branže již vedle robotů pronikla i zvířata! Jedna filipínská zoo nabízí zájemcům netradiční zážitek v podobě masáže, kterou provádějí obří krajty tygrované. Tito hadi mohou dorůstat do délky až 8 metrů a vážit mohou až 100 kilo! A podle fanoušků této masáže jsou hadi opravdu skvělými maséry, protože se pohybují jedinečným stylem, který lidské ruce napodobit nedokážou. A že se nejspíš budete trochu bát? Jedině dobře, vyplavený adrenalin totiž účinně zatočí se stresem.

  • Mexiko: Hydratující kaktusová masáž

    Vybaví se vám při slovním spojení „kaktusová masáž“ pověstné fakírovo lože plné ostnů? Nebojte, pichlavý zážitek rozhodně nehrozí. Při této masáži jsou sice použity listy nopálu neboli opuncie, ty jsou však ze všeho nejdříve zbaveny trnů, aby popíchání nehrozilo. Následně se listy nahřejí v teplé vodě, čímž krásně změknou, pak se rozříznou a řezem se rozloží na pokožku. Listy opuncie podobně jako aloe vera obsahují blahodárný gel, který se takto výborně vstřebá do kůže a zanechá ji dokonale hydratovanou.

  • Švédsko: Klasická masáž, jak ji známe nejčastěji

    V západních kulturách je švédská masáž považována za klasickou, základní formu masáže. Používá se již skoro dvě století jako zdravotní a relaxační technika. Pomáhá ulevovat od bolestí zad, ztuhlých a bolavých svalů, přispívá k uvolnění blokád šíje, hrudní i bederní páteře. Masér používá různé hmaty, hnětení a tření a také masážní oleje.

Diskuse ke článku
.