Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Lilia Khousnoutdinova: Jak zažít víc než sex?

Lilia Khousnoutdinova
13. srpna 2020 | 06:00

Odbornicí na sex a intimitu je Lilia Khousnoutdinova, jejíž jméno je vám určitě povědomé nejen díky její profesi. Sex máme většinou všechny rády, ale s rodinou, dětmi a prací na krku si na něj nedokážeme kolikrát udělat moc času. Lilia nám ovšem dneska vysvětlí, jak zažít něco víc než sex. Také jste zvědavá, co to vlastně znamená?

Tantra, tao a spousta dalších cizích slov... Posledních dvacet let se s kurzy sexuality roztrhl pytel. Občas to všechno zní tak tajemně a složitě, že je demotivující cokoli zkoušet. O co tady ale jde?

Co tvoří dobrou sexuální zkušenost? Vítejte na širokém trhu erotického spodního prádla, sexuálních pozic, starodávných rukopisů a pozlacených vibrátorů. Nechci se dotknout žádné z těchto krásných věcí, ale možná víte, co myslím, když říkám, že se občas míjí účinkem. Taky občas máte ten hluboký pocit šeptající, že potenciál sexuality je mnohem větší, než nám nabízí klasický mainstreamový pohled? Je to naše vnitřní touha zažívat víc než jen technicky dokonalý sex a synchronní orgasmy. Je to touha po extázi. Jak ji ale naplnit?

Ti, kdo se odváží jít za formulky o instantním orgasmu, jsou pak překvapeni, jak může být sexuální zkušenost ohromující, hluboká, tajemná, magická, božská a že nám může změnit celý život.

Zní to všechno trochu „crazy“? A hlavně absolutně nedosažitelně?

Nevadí. Nemusíme hned jezdit do himálajských chrámů ani usilovat o vesmírné rozplynutí se v pocitu Boží lásky. Občas stačí málo a pár jednoduchých experimentů nám může pomoct rozdmýchat nový plamen vášně nebo pročistit dlouho potlačované emoce. Zkusíme se tedy podívat na pár základních myšlenek a praktických nápadů, které si můžete vyzkoušet doma na cestě ke hlubšímu prožívání sexuality, ať už tomu budete chtít říkat mystickými jmény nebo ne.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.